ΒΑΣΙΜΟΙ ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ «ΕΠΙΣΗΜΟ» ΤΖΟΓΟ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΙΝTΕΡΝΕΤ

ΣTA ΧΕΡΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΙΚΤΩΝ

Τους φόβους της ότι στην περίπτωση που ισχύσει το μέτρο της προπληρωμένης κάρτας για παιχνίδια του ΟΠΑΠ, θα μπορούν να τζογάρουν ανήλικοι με κάρτες ακόμη και των γονιών τους, κατέθεσε η Επιτροπή Παιχνιδιών στο Δ.Σ. της ΠΟΕΠΠΠ. Οι προπληρωμένες κάρτες θα διατίθενται από τις τράπεζες με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την απώλεια
της προσωπικής σχέσης πράκτορα - παίκτη, στα πλαίσια της οποίας ο πράκτορας μπορεί να.....
διαπιστώσει ακραίες συμπεριφορές του παίχτη που έχουν κοινωνικές και οικονομικές συνέπειες για τον ίδιο, ώστε να τον προφυλάξει. Επίσης, χάνεται το δικαίωμα του πράκτορα να ελέγχει την ηλικία του παίχτη.

Στην ίδια συνεδρίαση του Δ.Σ. των πρακτόρων ΟΠΑΠ, συζητήθηκε η πρόταση της ΟΠΑΠ Α.Ε. να διευρυνθεί το ωράριο λειτουργίας του ΚΙΝΟ, ώστε να «καλυφθεί» η κάθετη πτώση του τζίρου, με τους πράκτορες να παραμένουν αντίθετοι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο καθώς θα αυξανόταν ακόμη περισσότερο οι κίνδυνοι που αντιμετωπίζουν από την εγκληματικότητα, ενώ ταυτόχρονα θα υπάρξει πρόσθετη επιβάρυνση των ωρών εργασίας που θα δημιουργήσουν επιπλέον κόστος λειτουργίας των πρακτορείων.

Συζητήθηκε, επίσης, η πρόθεση της ΟΠΑΠ Α.Ε. να μειώσει την προμήθεια των πρακτόρων από το «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ» με σκοπό να αυξηθεί το μέρισμα των μετόχων.

Εντύπωση, πάντως, προκάλεσε ένα άλλο θέμα που τέθηκε στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΟΕΠΠΠ και έχει σχέση με τα προσωπικά στοιχεία παικτών.

Όπως κατατέθηκε, ιδιωτική εταιρεία απέστειλε προσωπικές επιστολές με courier, προτρέποντας πολίτες να παίξουν δωρεάν τα νέα παιχνίδια εισπράττοντας το κόστος αυτών αλλά και bonus, με κατάθεση χρημάτων στον προσωπικό τους τραπεζικό λογαριασμό. Ο φάκελος μέσα είχε οδηγίες για τα παιχνίδια, διαφημιστικά και έντυπο συμπλήρωσης των προσωπικών στοιχείων των πελατών με το όνομα, τη διεύθυνση, τον τραπεζικό λογαριασμό τους (!) καθώς και στοιχεία λογαριασμού PAYPAL (!), όλα αυτά με την υπογραφή της ΟΠΑΠ.

Στην περίπτωση που επρόκειτο για μία απλή εταιρεία, ελάχιστοι φυσικά θα δέχονταν να αποκαλύψουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Τι γίνεται, όμως, όταν βλέπουν την υπογραφή της ΟΠΑΠ Α.Ε.; Είναι προφανές ότι κάποιοι έχουν βάλει στόχο να απαλλάξουν την εταιρεία από το «βάρος» των πρακτόρων χωρίς παράλληλα να προστατεύουν την εταιρία, αφού με τις ενέργειες τους βάζουν σε κίνδυνο το μονοπώλιο και την θέση της ΟΠΑΠ ΑΕ.

http://kartesios.comΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα