Το θέμα έχει τεράστια συμβολική σημασία..

Mια πρόταση για το ξυπνήστε ρε

Επειδή από την προηγούμενη χρονιά πολλοί "Ελληνες" κεφαλαιούχοι έβγαλαν και συνεχίζουν να βγάζουν τα χρήματα τους στο εξωτερικό (δηλαδή να τα τραβούν από το ελληνικό πιστωτικό σύστημα δημιουργώντας συνθήκες έλλειψης ρευστότητας στις ελληνικές τράπεζες και κατά συνέπεια μειωμένη δυνατότητα άντλησης κεφαλαίου από την διατραπεζική αγορά.με ότι αυτό συνεπάγεται πχ δυσκολία δανειοδότησης της πραγματικής οικονομίας από τις τράπεζες,συνεχείς
υποβαθμίσεις,μείωση της αξίας των τραπεζικών μετοχών κτλ)θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να .....
μάθουμε:

α) Σε ποιες τράπεζες έχουν τις καταθέσεις τους (σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που οι ίδιοι έχουν καταθέσει στο πόθεν έσχες τους) ΣΗΜΕΡΑ οι 300 βουλευτές μας.

β) Ποιοί και ποια ποσά μετρητών έχουν- αν έχουν -μεταφέρει από την ημερομηνία κατάθεσης του πόθεν έσχες από ελληνικές σε ξένες τράπεζες.

Ας τους δώσουμε την ευκαιρία να αποδείξουν ότι ενδιαφέρονται πιο πολύ για το έθνος το οποίο εκπροσωπούν παρά για το κομπόδεμα τους.
Προτείνω στο Ξυπνήστε ρε που έχει και έχει δημοσιεύσει τα πόθεν έσχες των βουλευτών να αρχίσει καμπάνια για το θέμα και να τους καλέσει να καταθέσουν στο μπλόγκ τις τράπεζες και τους αριθμούς λογαριασμού που έχουν καθώς και τις μεταβολές του τελευταίου χρόνου.
Το θέμα έχει τεράστια συμβολική σημασία..............

Ευχαριστώ
Διπλός Γιώργος Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα