ΤΟ "ΠΟΥΛΗΜΑ" ΣΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΝΑ ΖΗΤΑ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ;

Σχόλια: Αθανασόπουλος Περικλής

Όλοι πλέον γνωρίζουμε ότι η ΝΟΡΒΗΓΙΑ είχε αγοράσει σχεδόν το χρέος της Ελλάδας σε ομόλογα του Ελληνικού δημοσίου, περίπου ύψους 300 δις ευρώ.
Πριν μερικούς μήνες ο Πρωθυπουργός μας Γ.Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
με τον....
Υφυπουργό ΜΑΝΙΑΤΗ καθώς και ο παραιτηθείς Υπουργός ΜΠΑΜΠΟΥΚΗΣ, είχαν επισκεφτεί επανειλημμένα την ΝΟΡΒΗΓΙΑ για τους παραπάνω ευνόητους λόγους.


Προφανώς η ΝΟΡΒΗΓΙΑ προέβλεπε να γίνει βασικός συνομιλητής με τη χώρα μας για τις εξορύξεις του υποθαλάσσιου πλούτου .

Μετά την επίσκεψη της ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ στην χώρας μας όλα άλλαξαν άρδην, άρχισαν οι έρευνες στην Κύπρο από Αμερικάνικη εταιρεία και άρχισαν πλέον συνομιλίες με Αμερικάνικες και Γερμανικές εταιρείες.

Με όλα αυτά που συνέβησαν στην ΝΟΡΒΗΓΙΑ η χώρα αποσταθεροποιήθηκε διεθνώς και κατά κάποιον τρόπο περιθωριοποιήθηκε.
Πέρα από αυτό όμως η χώρα μας σταμάτησε να συζητά με την ΝΟΡΒΗΓΙΑ και υπακούοντας στις εντολές της ΧΙΛΑΡΙ έστρεψε τα βλέμματα εκεί που της υπέδειξαν.

Με δεδομένα τα παραπάνω προφανώς η ΝΟΡΒΗΓΙΑ θεώρησε ότι η χώρα μας όχι μόνο ότι είναι αναξιόπιστη αλλά και το χειρότερο ακόμα «υποταγμένη» σε εντολές..!!

Πρέπει να γνωρίζουμε ότι οι ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ (ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΣΟΥΗΔΙΑ-ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ, και όχι μόνο), δρουν ενωμένες στα διεθνή θέματα.

Με την παραπάνω κίνηση της Ελλάδος προφανώς όχι μόνο η ΝΟΡΒΗΓΙΑ αλλά και οι υπόλοιπες χώρες ένοιωσαν θιγμένες..

Και τίθεται το βασικό ερώτημα:
Πώς είναι δυνατόν να φέρεσαι αναξιόπιστα σε μία συμμαχική χώρα (ΝΟΡΒΗΓΙΑ) και να περιμένεις από την σύμμαχό της (ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ) να σε βοηθήσει συμμετέχοντας στην οικονομική σου στήριξη ;

Με βάση το παραπάνω γίνεται εύκολα κατανοητή η συμπεριφορά της ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ για την απαίτηση εγγυήσεων ενόψει της δανειοδότησης της χώρας…!!!

Η διπλωματική συμπεριφορά των κυβερνητικών μας κινείται σε επίπεδο δημοτικού…!!!

http://thoureios.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα