Το ΚΑΠ του Μίκη Θεοδωράκη δεν είναι «Κόμμα» αλλά και πού διαφέρει η «Σιωπηλή Πλειοψηφία»!

Το Κίνημα «Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών» γνωστό και ως «Σπίθα» του Μίκη Θεοδωράκη δεν δημιούργησε «Κόμμα»! Ο Στόχος είναι η «Αντίσταση» των Ελλήνων στο νέο Καθεστώς του Μνημονίου που μας επέβαλαν οι «Αγορές’ που δεσμεύει την Ανεξαρτησία της Ελλάδας για δεκαετίες. Η πληροφορία κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, μάλλον από αντιπάλους του Μίκη για να πλήξουν πιθανόν τη μεγάλη δημοσιότητα που...
πήρε το πρώτο Συνέδριο του ΚΑΠ
που θα γίνει στη Λάρισσα το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται προκειμένου να ψηφιστεί η νέα Επιτροπή του που θα αποτελείται από 21 μέλη. Μια σκέψη, ωστόσο που απασχολεί το δημοφιλή Μίκη και τους συνεργάτες του είναι να επιτρέψει σε όσα αξιόλογα Κινήματα υπάρχουν να Συσπειρωθούν κάτω από την Αιγίδα του και να δημιουργήσουν το πολυπόθητο «Τρίτο Κόμμα Εξουσίας» που περιμένει απεγνωσμένα ο Έλληνας Πολίτης. Είναι μια «Σκέψη» προς το παρόν. Εν τω μεταξύ τα καταστροφικά δεδομένα τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα…Η μόνη Ρεαλιστική Λύση βρίσκεται στο Στρατηγικό Σχέδιο της «ΣΠ» που αποτελείται από τέσσερα σημεία:

Πρώτο, η Ζημιά θεωρείται Δεδομένη. Δεν την προλαβαίνει κανένας. Δεύτερο, η Λύση βρίσκεται μέσα στο «Κάστρο» τους, στη Βουλή. Έξω από τη Βουλή, δεν υπολογίζουν κανέναν και έχουν τους τρόπους να εξουδετερώνουν όσες εξεγέρσεις και αν δημιουργηθούν. Τρίτο, η «Συσπείρωση» των εκατομμυρίων Ακομμάτιστων Ελλήνων Πολιτών δεν γίνεται σε μερικούς μήνες. Θέλει το χρόνο της. Για αυτό το Σχέδιο της «ΣΠ» περιλαμβάνει ένα δεύτερο Συνέδριο στις 10-12 Οκτωβρίου, 2012, στη διάρκεια του οποίου θα ανακοινωθούν οι υποψήφιοι Κυβερνήτες της χώρας που θα διεκδικήσουν την Εξουσία κάτω από τη σημαία της Διακήρυξης της «ΣΠ» όποτε και αν κηρυχτούν εκλογές μετά από αυτή την ημερομηνία…όσο είναι μεταγενέστερες τόσο το καλύτερο γιατί η «ΣΠ¨ θα έχει περισσότερο χρόνο να εδραιώσει τις θέσεις της και να αυξάνει τη δύναμή της!

Οι Άνθρωποι θέλουν το χρόνο τους να «Συνειδητοποιήσουν Νέα Σχήματα»! Τα 2/3 των Ψηφοφόρων δεν γνωρίζεουν τις τεράστιες δυσκολίες που συνεπάγεται η Παραγωγική Διακυβέρνηση ενός Κράτους! Είναι εργαζόμενοι υπάλληλοι του Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα. Πιστεύουν ακόμα σε «Μεσσίες». Δεν γνωρίζουν τι θα πει Παραγωγικό Μάνατζμεντ γιατί ποτέ δεν το άσκησαν! Δεν γνωρίζουν την Πολυπλοκότητα της Νομικής και της Διοικητικής Επιστήμης! Το 1/3 των Ψηφοφόρων που αποτελούνται από Μικρομεσαίους και Μεσαίους Επιχειρηματίες, Καταστηματάρχες, και Ελεύθερους Επαγγελματίες, που κατά κάποιο τρόπο ζουν το άγχος του αβέβαιου εισοδήματος, και συνειδητοποιούν την Αξία και τις Δυσκολίες του Παραγωγικού Μάνατζμεντ, δεν είναι αρκετοί. Τα 2/3 των υπαλλήλων πρέπει να ξεκολλήσουν από τις Κομματικές Νοοτροπίες και την μόνιμη αναζήτηση του «Μεσσία». Και είναι δυσεύρετοι και αν υπάρξει ένας κάθε 20-30 χρόνια, όσο αγνός και αν ξεκινήσει, παρασύρεται από το Δέλεαρ της Εξουσίας και οι Αγορές είναι οι πρώτες που φροντίζουν να τον εξαγοράσουν! Οι Οργανωμένοι και οι Προγραμματισμένοι πάντα θα Προηγούνται από όλους τους Υπόλοιπους που ζουν μέσα στο «Ρομαντισμό τους»!
Keywords
Τυχαία Θέματα