Το εξώδικο της Ντόρας

Εξώδικο στο Υπουργείο Εσωτερικών και τη Διοίκηση της Αγροτικής Τράπεζας έστειλε η Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη.
Ζητεί να ενημερωθεί για τις αποφάσεις που θα πάρουν και τις περαιτέρω κινήσεις τους μετά την ψήφιση της γνωστής τροπολογίας που αφορά στη ρύθμιση των.....
οικονομικών των κομμάτων.

Η Ντόρα Μπακογιάννη
είχε προειδοποιήσει από την πρώτη στιγμή ότι θα προσέφευγε στη Δικαιοσύνη καθώς λέει ότι η σχετική τροπολογία είναι αντισυνταγματική και αυτή είναι η πρώτη της κίνηση σε αυτή την κατεύθυνση καθώς έχει δηλώσει ότι θα προχωρήσει και σε ασφαλιστικά μέτρα.

Εν τω μεταξύ σήμερα ανακοίνωσε ότι η ίδια θα είναι υποψήφια στην Περιφέρεια Ηρακλείου Κρήτης επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

«Για εμάς στη Δημοκρατική Συμμαχία, η Κρήτη είναι εξαιρετικά σημαντική. Ξέρουμε ότι η Κρήτη θα μας στηρίξει για άλλη μια φορά και θα στείλει το μήνυμα σε ολόκληρη την Ελλάδα», δήλωσε η κα Μπακογιάννη η οποία κατηγόρησε τα άλλα κόμματα ότι τάζουν, λαϊκίζουν και δημαγωγούν και «επιβεβαιώνεται κάθε μέρα ότι τα κόμματα προσπαθούν να αποκρύψουν από τον ελληνικό λαό την αλήθεια».

Επιπλέον με απόφαση της Ντόρας Μπακογιάννη καθήκοντα εκπροσώπου τύπου της Δημοκρατικής Συμμαχίας κατά την προεκλογική περίοδο ανέλαβε ο τομεάρχης Παιδείας του κόμματος Θανάσης Ζορμπάς.

http://www.briefingnews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα