ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ “ΣΚΑΜΝΙ” ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ !

Το είδαμε και αυτό … !

Το τριμελές πρωτοδικείο Κορίνθου εκδίκαζε χθες την αγωγή που έχει υποβάλει ο Βουλευτής Κορινθίας της Ν.Δ Κώστας Κόλλιας εναντίον του δημάρχου Κορινθίων Αλέκου Πνευματικού. Το στόρυ της υπόθεσης αναφέρεται σε....
συκοφαντικές δηλώσεις του δημάρχου Κορινθίων -όπως τις χαρακτηρίζει ο ίδιος ο Κώστας Κόλλιας- εναντίον του Κορίνθιου βουλευτή.

Συγκεκριμένα μετά την επερώτηση στη βουλή του Κώστα Κόλλια για την διασφάλιση της ποιότητας και της καταλληλότητας του νερού στις πηγές Δρίζας της Στυμφαλίας
απ’ όπου υδρεύεται με χαρακτηρισμένο πόσιμο νερό η πόλη της Κορίνθου , ο δήμαρχος Κορινθίων είχε κάνει πολύ σκληρές δηλώσεις σε βάρος του Κώστα Κόλλια κατηγορώντας τον ότι εξυπηρετεί οικονομικά συμφέροντα εταιριών εμφιαλώσεως ύδατος (!!) και ότι κακώς τον εξέλεξαν βουλευτή οι Κορίνθιοι!

Στη χθεσινή ακροαματική διαδικασία μάρτυρας από πλευράς Κώστα Κόλλια ήταν ο προϊστάμενος των εποπτών υγείας της Διεύθυνσης Υγιεινής Γιώργος Αντωνόπουλος και από πλευράς Αλέκου Πνευματικού ο διευθυντής της ΔΕΥΑΚ Αντώνης Καραμανλής.

Το σημαντικότερο που προέκυψε από την χθεσινή ακροαματική διαδικασία με τις εξετάσεις των δύο μαρτύρων είναι ότι δεν παρουσιάστηκε κανένα αποδεικτικό στοιχείο ή ακόμα και αποχρώσα ένδειξη για την κατηγορία που διατύπωσε ο Αλέκος Πνευματικός. Ότι δηλαδή ο βουλευτής Κώστας Κόλλιας εξυπηρετεί οικονομικά συμφέροντα εταιριών εμφιαλώσεων ύδατος .

Και κατά την προσωπική μας άποψη αυτό είναι το ευαίσθητο και καθοριστικό στοιχείο για να κρίνει και να αποφασίσει η δικαιοσύνη.

Δικηγόρος του Βουλευτή ο Δημήτρης Αβαρκιώτης και δικηγόρος του δημάρχου ο Παύλος Μάρκελλος. Το ποσόν που ζητάει ο μηνυτής από τον κατηγορούμενο είναι 100.000 ευρώ.

Ένα ξεχωριστό στιγμιότυπο στη χθεσινή δίκη που εκνεύρισε τον πρόεδρο και τους δικαστές ήταν ότι εκφωνούσαν τον κατηγορούμενο Αλέκο Πνευματικό για να ξεκινήσει η διαδικασία της δίκης και αυτός εκτός της αίθουσας έκανε δηλώσεις στις κάμερες.

Τελικά με καθυστέρηση αρκετών λεπτών εμφανίστηκε μέσα στην αίθουσα ο δήμαρχος Κορινθίων και κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Στην διάρκεια της διαδικασίας έδειχνε αρκετά ανήσυχος και εκνευρισμένος και ”πεταγόταν” αρκετές φωνές από το σκαμνί του κατηγορούμενου για να διαφωνήσει με τον δικηγόρο και με τον μάρτυρα του Κώστα Κόλλια . Ο πρόεδρος που διεξήγαγε την δίκη με μια άψογη διαδικασία , τον παρατήρησε επανειλημμένα και μάλιστα προς το τέλος της δίκης με μία ειρωνική του φράση προς τον δικηγόρο του Κώστα Κόλλια τον απείλησε ότι θα τον αποβάλλει από την αίθουσα.

Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί μετά από λίγους μήνες.

http://www.sfedona.gr/
Keywords
Αναζητήσεις
δημητρης αβρακιωτης δικηγορος
Τυχαία Θέματα