ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΜΙΛΗΣΕ! ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΥ ΣΙΓΗΣΑΤΩ ΠΑΣΑ ΣΑΡΞ ΒΡΟΤΕΙΑ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου

Η ανακοίνωση της Ιεράς Κοινότητος του Αγίου Ορους, αναφορικά με την "Κάρτα του Πολίτη", ανακεφαλαιώνει τις προσδοκίες και εκφράζει τις ανησυχίες του λαού του Θεού αναφορικά με το ηλεκτρονικό φακέλλωμα.
Οι θέσεις της Ιεράς Κοινότητας είναι σαφέστατες και ακολουθoύν κατά γράμμα τις θέσεις που.....
κατέθεσε ο Γέροντας Επιφάνιος Θεοδωρόπουλος στο παρελθόν για το ηλεκτρονικό φακέλλωμα.

Οι χριστιανοί δεν μπορούν να πάρουν "Kάρτα" η οποία έχει ή στην οποία μπορεί να προστεθεί στο μέλλον το 666.

Το ηλεκτρονικό φακέλλωμα προσβάλλει το ανθρώπινο
πρόσωπο και καταστρατηγεί την εν Χριστώ ελευθερία του ανθρώπου.

Γι’ αυτό η Ιερά Κοινότης συνιστά τη συμβατική και όχι την ηλεκτρονική ταυτοποίηση των χριστιανών.

Η ανακοίνωση της Ιεράς Κοινότητας ανέπαυσε τις καρδίες μας και ανταποκρίθηκε στις ανησυχίες μας.

Ενα μόνον απομένει!

Η Ιερά Σύνοδος να πάρει συγκεκριμένη απόφαση και να καλέσει τους πιστούς να αρνηθούν να παραλάβουν την ηλεκτρονική κάρτα για να μη συνεργήσουν έτσι στον εγκλεισμό τους σε ηλεκτρονική φυλακή.

Και κάτι τελευταίο.

Αγιοι αρχιερείς!

Δεν αμφιβάλλουμε ότι θα πάρετε την ορθή απόφαση. Ηδη η πλειοψηφία εξ υμών εξεφράσθη εναντίον του ηλεκτρονικού φακελλώματος. Θερμά όμως σας παρακαλούμε. Μην αφήσετε τη διαχείριση του θέματος στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

Σας υπενθυμίζουμε ότι
1.) Παγίδευσε τον Αττικής Νικόδημο ότι θα τον αποκαθιστούσε, αν τον βοηθούσε να εκλεγεί Αρχιεπίσκοπος. Και όταν εξελέγη τον ξεγέλασε.
2.) Υποσχέθηκε ότι θα καθαιρέσει τον π. Παύλο Κουμαριανό, αν υπήρχαν αποδείξεις ότι κοινώνησε όστια επιδεικτικά στην παρουσία ορθοδόξων αρχιερέων. Τελικά κουκούλωσε την υπόθεση.
3.) Συγκάλεσε στην Πεντέλη τους συνδέσμους θεολόγων για να προωθήσει τα θέματα, μόνον όπου υπήρχε ομοφωνία, λες και η γνώμη των ελάχιστων ΚΑΙΡΟΣκόπων ισοδυναμεί με τη γνώμη των χιλιάδων μελών της ΠΕΘ και του Συνδέσμου Θεολόγων Μακεδονίας - Θράκης. Και κατόρθωσε έτσι ο Μακαριότατος να εξασφαλίσει έμμεσα την έγκριση όλων να αφήσει ορθάνοιχτο το πεδίο για την απο-ορθοδοξοποίηση του μαθήματος των θρησκευτικών όπως ήταν, είναι και θα παραμείνει ο στόχος του στενού συνεργάτη του κ. Σταύρου Γιαγκάτζογλου.

Αγιοι Αρχιερείς!

Σας παρακαλούμε θερμά να προχωρήσετε σε σαφή απόφαση, που να καλεί τους χριστιανούς να αρνηθούν το ηλεκτρονικό φακέλλωμα, αλλά για όνομα του Θεού, μην επιτρέψετε στον Μακαριότατο να παγιδεύσει και αυτόν τον αγώνα της Εκκλησίας.Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Αναζητήσεις
σιγησατω πασα σαρξ, σιγησατω πας σαρξ
Τυχαία Θέματα