Την Κυριακή 18η Δεκεμβρίου 2011, η Χορωδία Τριπόλεως εόρτασε, τον προστάτη της Άγιο Διονύσιο

Στον απόηχο των επιτυχημένων παρουσιάσεων του 20ου φεστιβάλ Ευρωπαϊκής Χορωδιακής Μουσικής στο οποίο έλαβαν μέρος Χορωδίες από όλη την Ελλάδα και των δύο Κονσέρτων ( 49ο και 50ο ) που πραγματοποιήθηκαν στην Πόλη μας, με μεγάλη επιτυχία τις προηγούμενες ημέρες, η Χορωδία Τριπόλεως, έκλεισε τις καλλιτεχνικές υποχρεώσεις δια το έτος 2011 με την εορτή του Αγίου Διονυσίου Επισκόπου Αιγίνης και...
πολιούχου της Ζακύνθου του Θαυματουργού.
Την Κυριακή 18η Δεκεμβρίου 2011, η
Χορωδία Τριπόλεως εόρτασε, τον Άγιο προστάτη της.
Μια ξεχωριστή πανδαισία ήχων, πλημμύρισε και καθήλωσε τον κατάμεστο από κόσμο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου της Τριπόλεως.
Έψαλε το μεικτό Εκκλησιαστικό Τμήμα της Χορωδίας Τριπόλεως, υπό την διεύθυνση του καθ' όλα Άξιου και ικανότατου, μαέστρου κ. Μιχάλη Γαργαλιώνη.
Επίσης δε προσφέρθηκε αρτοκλασία υπέρ υγείας των Μελών της Χορωδίας μετά των οικείων αυτών.
Αμέσως μετά το Δ/Σ προσέφερε καφέ στο σημείο αναφοράς της Τριπόλεως και της πλατείας του Αγίου Βασιλείου, στο Μεγάλο καφενείο.

Συγχαίρουμε την Χορωδία Τριπόλεως και ευχόμεθα ο Άγιος Διονύσιος Προστάτης τους, να τους χαρίζει υγεία και μακροημέρευση, ελπίζοντας δε, ότι οι νέοι της Πόλεώς μας, θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα των μελλών της χορωδίας, ώστε έτσι να βρεθούν άξιοι συνεχιστές του θεάρεστου έργου που επιτελεί η Χορωδίας της Τριπόλεως επί 26 χρόνια.
Με το καλό τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

+ Ιερεύς Ιωάννης Σουρλίγγας
Keywords
Τυχαία Θέματα