ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ?

Αλήθεια τι κινήσεις κάνει ένας Δήμαρχος που τον ψηφίζουν οι δημότες χρόνια τώρα για το παράνομο χαράτσι όταν άλλοι δήμοι (ενδεικτικά Δήμος της Νέας Ιωνίας, Δήμος Ιλίου, Δήμος Σαρωνικού) και άλλοι Δήμαρχοι έχουν ήδη κινητοποιηθεί και καλύπτουν τους δημότες τους? Η απάντηση είναι απλή και πολύ σύντομη. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!! Για ποιο λόγο αλήθεια; Μάλλον γιατί βαριέται. Ίσως στο μικρό του το μυαλό θεωρεί ότι όλοι οι δημότες των εν λόγω δήμων είναι πολύ πλούσιοι .....
οπότε τι ανάγκη έχουν? (Αναρωτιέμαι ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού,τι
αντίλογο να έχει σε ένα τέτοιο πιθανό επιχείρημα όταν ήταν από τους πρώτους δήμους που κινητοποιήθηκε σε αυτό το αντισυνταγματικό και αντικοινωνικό μέτρο?) Ίσως επίσης μας θεωρεί αρκετά κοιμισμένους και ανόητους όπως ακριβώς μας θεωρούν και οι εκάστοτε Ελληνικές κυβερνήσεις και δη των τελευταίων 2 ετών! Ίσως θεωρεί ότι επειδή βρίσκεται στην εξουσία είναι δύσκολο να πέσει από την καρέκλα. Ίσως και να το θεωρεί σωστό και νομότυπο. Ίσως και να μην έχει πάρει χαμπάρι τίποτα. Αφυπνίζεται μόνο λίγο πριν τις Δημοτικές εκλογές, όπου σκάβει κανένα δρόμο, φτιάχει και ένα συντριβανάκι.... Μετά έρχεται η νιρβάνα. Αφήνει τους δημότες που τον εμπιστεύτηκαν να περιμένουν τα τοπικά λεωφορεία μια ώρα, τους αφήνει να πληρώνουν αδιαμαρτύρητα διάφορα χαράτστια και πάει λέγοντας.
Κύρε Δήμαρχε ξυπνήστε! Δεν θα έχετε πάντα την ευκαιρία να φανείτε συμπολίτης και ανθρώπινος με τους δημότες σας. Θα σας φάει οσονούπω η αφάνεια (μάλλον θα μείνετε στην ιστορία μόνο ως άχρηστος και άπληστος) και θα χαθούν όλες οι ευκαιρίες που σας έχουν δοθεί έως σήμερα. Ταχθείτε με τους δημότες σας ειδάλλως θα χρειαστείτε κι εσείς ένα ελικοπτεράκι διαφυγής. Γιατί αν ανησυχείτε για τη σωτηρία της ψυχή σας θα ήταν περιττή μια τέτοια ανακοίνωνση-απορία!
Ένας αγανακτισμένος δημότης.
Keywords
Τυχαία Θέματα