Θαυμάστε κοινωνικό πρόσωπο ο Μπουτάρης! Ούτε καν τους τυφλούς δεν σέβονται στην Δημοτική του Μπατσαρία!!!

Το κοινωνικό πρόσωπο του Μπουτάρη και οι Δημοτικοί … Μπάτσοι !!!
Μια απίστευτη καταγγελία έφτασε στα γραφεία μας εδώ και μέρες αλλά δεν την δημοσιοποιήσαμε προκειμένου να δούμε μέχρι που το πάει η Δημαρχεία Μπουτάρη, που κατά τα άλλα προσπαθεί να μας πείσει για το …
ανθρώπινο πρόσωπο της!!!

Στις 14 Ιουνίου μια νεαρή κοπέλα, μετέφερε τον τυφλό παππού της για κούρα σε ιατρείο της περιοχής κοντά στην Τσιμισκή ! Όπως καταλαβαίνετε, ελλείψει παρκινγκ στην περιοχή αυτή, αναγκάστηκε να αφήσει το αμάξι της επί
της οδού Τσιμισκή (πίσω από τριάντα αυτοκίνητα παρκαρισμένα στην αριστερή λωρίδα) και με ανάμενα τα αλάρμ έκανε 30 λεπτά να τελειώσει.

Όταν επέστρεψε είδε την κλήση αλλά και τις πινακίδες της να λείπουν. Δεν φτάνει δηλαδή το βαρύ πρόστιμο των 80 ευρώ του κ. Μπουτάρη αλλά θέλει να βάζει τους πολίτες να πληρώνουν και ταξί! Η ιστορία όμως μόλις ξεκινάει!

Η περήφανη κοπέλα, τηλεφώνησε στην Δημ Αστυνομία και ζήτησε να πληροφορηθεί πως θα πληρώσει το πρόστιμο για να πάρει τις πινακίδες πίσω διότι με το αμάξι αυτό μεταφέρει τον τυφλό και άρρωστο παππού της!
Ο αρμόδιος υπάλληλος της είπε με ποιο τρόπο θα πληρώσει το πρόστιμο αλλά της εξήγησε ότι οι πινακίδες θα παραμείνουν στο δήμο μέχρι να περάσει ένα δεκαήμερο! Όταν το πληροφορηθήκαμε καλέσαμε εμείς και το γραφείο τύπου και ένας ευγενικός κύριος μας πληροφόρησε ότι οι πινακίδες δεν θα δοθούν πίσω κατά πάγια εντολή της αρμοδίας αντιδημάρχου!!!

Μην μπορώντας να κάνει τίποτε άλλο η κοπέλα περίμενε να περάσει το δεκαήμερο όπως της είχαν πει και αφού ΠΛΗΡΩΣΕ το πρόστιμο καθώς και ένα κάρο λεφτά σε ταξί για να μεταφέρει άλλες τρεις φορές τον παππού της, πήγε από την μια άλλη της πόλης στην άλλη για να παραλάβει τις πινακίδες της από την Μοναστηρίου όπου εδρεύει η Δημοτική Αστυνομία!
Και εδώ αρχίζει το πραγματικό δράμα !

Εκεί της είπαν (για πρώτη φορά) ότι έπρεπε να καταθέσει την άδεια κυκλοφορίας! Και επειδή δεν το έκανε, το διοικητικό μέτρο της αφαίρεσης θα ισχύσει από την μέρα αυτή και όχι από τις 14 Ιουνίου, με αποτέλεσμα να κρατηθούν οι πινακίδες συνολικά για πάνω από ένα μήνα!!!!

Τι κι αν τους εξήγησε ότι έχει πληρώσει πριν δεκαπέντε μέρες το πρόστιμο, τι κι αν τους παρακάλεσε να κάνουν μια εξαίρεση γιατί μεταφέρει τον τυφλό παππού της και δεν έχει άλλο όχημα!!!

Οι Δημοτικοί μπάτσοι ήταν ανένδοτοι !!!!

Της σύστησαν να κάνει μια ένσταση την οποία αφού την εξέτασαν την … απέρριψαν!!! Και στην ουσία από χτες μετρά άλλες 20 μέρες για να πάρει πίσω τις πινακίδες!!! Ενώ έχει πληρώσει πριν από 15 μέρες το πρόστιμο !!!
ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ !!!

Τόση είναι η κοινωνική ευαισθησία του Μπουτάρη και των Δημοτικών Μπατσικών Αρχών;;; Αν δεν δείξουν εκεί το κοινωνικό τους πρόσωπο που θα το δείξουν; Σε μια πόλη όπου δεν υπάρχει παρκινγκ για δείγμα, πως θα μεταφέρονται οι τυφλοί συμπολίτες μας;

Αναρωτήθηκαν ποτέ όλοι αυτοί οι καλοβολεμένοι τι κόστος επιφορτίστηκε μια
Keywords
Τυχαία Θέματα