ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ .................

Είναι πια φανερό η προσπάθεια της Κυβέρνησης για πλήρη εξόντωσης μας !!
Τα "νέα μέτρα " που μας πήραν το δείχνουν το μόνο που τους μένει είναι να διαλέξουν το ξύλο του φέρετρου........
Κόβουν μισθούς , απολύουν εργαζόμενους , εξοντώνουν νοικοκυριά και ηλικιωμένους .Μας έχουν ρίξει σε ένα τεράστιο ομαδικό τάφο ως...
άλλοι "εγκληματίες πολέμου" .

Ας μου απαντήσει ένας απο αυτούς αν σκέφτονται να φορολογήσουν και την αυτοκτονία γιατί από εδώ και πέρα οι απόπειρες και μακάρι να κάνω λάθος θα είναι αρκετές ήδη 1700 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους από την απελπισία που οδηγούν
όλους τους Έλληνες η ανθελληνική αυτή κυβέρνηση .
Σήμερα διάβασα ότι αύξησαν και τα νοσήλεια στα Νοσοκομεία και μάλιστα στην Εντατική !!!
Είναι προφανές μας θέλουν ΝΕΚΡΟΥΣ !!
Θέλουν να αφανίσουν κάθε τι Ελληνικό ώς άλλοι Νέρωνες ....
Ισοπέδωσαν την παιδεία , εξοντώνουν με ύπουλο τρόπο την Πίστη μας , αφαιρούν το δικαίωμα της οικογένειας στα νέα παιδιά , αφαιρούν στα ζευγάρια το δικαίωμα να φέρουν Ελληνόπουλα στη ζωή .
Η Ελλάδα στα δικά τους χέρια "σβήνει " .
Κάνανε τους οικογενειάρχες να παθαίνουν εμφράγματα από το αγχος ............αφήνουν ορφανά παιδιά .....ηλικιωμένους να αναγκάζονται να τρώνε από τα σκουπίδια .....Πάρτε το χαμπάρι είμαστε το εφιαλτικό πειραμά τους .Παίζουν καθημερινά στοιχήματα στο πόσο θα αντέξουμε !!
Ηθελα να ξέρω πότε θα ακούσω να παίρνουν μέτρα για τους δικούς τους , βουλευτές , εφοπλιστές , τράπεζες , μεγαλοβιομηχάνους .μάλλον ΠΟΤΕ !!
Στην αρχή αυτού του εφιάλτη αναρωτιόμουν τι τους φταίξαμε και μας μισούν τόσο , τώρα πια το κατάλαβα , το μόνο που φταίει είναι ότι γεννηθήκαμε ΕΛΛΗΝΕΣ !!

Ένα δεν έχω καταλάβει τα μέτρα αυτά αφορούν και τους αγαπημένους τους "λάθρο" ;; Αφού αυτοί χαίρονται τα επιδόματα πρόνοιας , τα δωρεάν νοσοκομεία μας κτλ ;;; ή αυτούς τους χρειάζονται για να είναι οι επόμενοι πολίτες όταν εμείς πια δε θα υπάρχουμε ;;

Μπορεί να νομίζετε κύριοι καρεκλάτοι - δημιοί μας ότι αρχίζετε να τα καταφέρνετε στο σατανικό σχεδιό σας αλλά ένα να ξέρετε στον τάφο μας ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ !!

Ακόμα και αν εμείς πια δε θα υπάρχουμε η Ελλάδα δε θα σβήσει ποτέ θα είναι για πάντα το "αγκάθι " στο διαβολικό ματι σας !! Είναι γραφτό να γίνει και εσείς δεν μπορείτε με τίποτα να το αποτρέψετε γιατί απλά δεν μπορείται να τα βάλετε με Εκείνον τον Κύριο μας Ιησού Χριστό !!

http://logia-tou-aera.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα