Θα είναι εθνική Προδοσία...

Προς τους βουλευτές του Νομού Μεσσηνίας.
Κυρία Νάντια Γιαννακοπούλου
Κύριο Δημήτρη Κουσελά
Κύριο Αντώνη Σαμαρά
Κύριο Γιάννη Λαμπρόπουλο
Κύριο Οδυσσέα Βουδούρη

Μετά την μεγάλη συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας και την πορεία προς το λιμάνι όπου ο λαός της Μεσσηνίας βροντοφώναξε ΟΧΙ στο νέο μνημόνιο, όπου τα ψέμματα και τα ψευτοδιλήμματα του....
δοτού και χωρίς λαϊκή εντολή πρωθυπουργού του ΔΝΤ και των ΤΡΑΠΕΖΩΝ.... Δεν
πείθουν κανέναν.

Από την συγκέντρωση βγήκε ένα μήνυμα.
Οποιος από εσάς ψηφίσει απόψε το νέο μνημόνιο, η ενέργεια του αυτή θα θεωρηθεί από τον λαό της Μεσσηνίας ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, και θα λογοδοτήσετε γι αυτήν την ενέργεια σας στην Ελληνική δικαιοσύνη όταν αποκατασταθεί η δημοκρατία στην χώρα .

Επίσης όποιος από εσάς ψηφίσει το νέο μνημόνιο, είναι πλέων ΑΝΕΠΗΘΥΜΗΤΟΣ στην ιδιαίτερη πατρίδα του, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ο υπερήφανος λαός της Μεσσηνίας που πάντα ήταν πρωτοπόρος στους αγώνες του έθνους για ανεξαρτησία και ελευθερία έτσι και τώρα θα παλέψει "πτωχευμένος" αλλά υπερήφανος και αξιοπρεπής, παρά πτωχευμένος και με τα αρπακτικά του ΔΝΤ της ΕΕ και ΕΚΤ πάνω από το κεφάλι του.

Κυρία και κύριοι βουλευτές
Οι πρόγονοι μας που με τόσο υπερηφάνεια μιλάτε και εσείς όταν τους μνημονεύεται, είπαν πριν 2000 χρόνια.
«Φεύγε πολέμιον και τύραννον δανειστήν, ου γην αιτούντα και ύδωρ ως ο Μήδος, αλλά της ελευθερίας απτόμενον και προσγράφοντα την επιτιμίαν.»
Πλούταρχος "Ηθικά"

Ειδικά στον Πρόεδρο της Ν.Δ κύριο Αντώνη Σαμαρά θέλω να του υπενθυμίσω μόνο τούτο.

ΑΝΤΩΝΗ ΑΝΑΛΟΓΙΣΟΥ ΜΟΝΟ ΠΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΕ.... ΑΝΑΛΟΓΙΣΟΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΕΣΑΙ!!!

Μετά από τα παραπάνω το χρέος σας προς την πατρίδα είναι να καταψηφίσετε το νέο μνημόνιο που θα υποθηκεύσει μέσα από το Αγγλικό (Αποικιοκρατικό) δίκαιο , την ζωή των παιδιών μας, και των παιδιών των παιδιών μας.

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ...............

Ηλιόπουλος Δημήτρης
Ενας "πτωχευμένος" κάτοικος της Μεσσηνίας.

Υ.Γ. Ολοι απόψε στης 7 στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας!!!!.

http://dimithliop.blogspot.com
Keywords
Τυχαία Θέματα