Θα εμπιστευοσατσε εναν ανεργο πωλητή να σας κανει εγχειρηση ανοιχτης καρδιας?

Μεγαλωνοντας περναμε απο την βασικη μας εκπαιδευση,προχωραμε πιο ψηλα και αναλογα με τις οικογενειακες συνθηκες που ζουμε και την οικονομικη μας ανεση μπρουμε να φτασουμε σε ανωτατες σχολες σε μεταπτυχιακες σπουδες σε διδακτορικα και επειτα αναλογα με τις σπουδες μας αρχιζουμε την επαγγελματικη μας σταδιοδρομια.

Εγω δεν εκανα τιποτα απο αυτα,ειναι μεγαλη η ιστορια της δικης μου ζωης
και....
θα κουρασει να την επαναλαβω,αρκεστηκα σε οσα εμαθα πρακτικα και αυτο εγινε κυριως στο εξωτερικο,εκει η φιλοσοφια ειναι να βοηθουν τους εργαζομενους με σεμιναρια και εκπαιδευση συνεχομενη ωστε να μετατρεπουν αυτην την γνωση σε καλυτερη εξυπηρετηση προς τους πελατες.

Λοιπον ετσι προχωρησα και επιστρεφοντας στην Ελλαδα,αλλα εδω στις πωλησεις δεν ακολουθειται η ιδια φιλοσοφια,απλα προσλαμβανουν τον φθηνοτερο εργαζομενο και μετα εχουν απαιτησεις για σωστη εξυπηρετηση και κυριως απαιτουν και πωλησεις.
Δυσκολο και κυριως προχειρο.

Θα ηθελα να ημουν καρδιοχειρουργος,θα εσωζα ζωες,και θα κερδιζα και πολλα χρηματα,και τωρα ειδικα που ειμαι ανεργος θα ηταν μια ευκαιρια να ξεφυγω απο το βασανο της ανεργιας και να μπορω να επιβιωσω ανετα και με πολυτελεια.

Ξερω θα σκεφτειτε παει την ψωνισε ο μαγκας,οχι....ποτε δεν γραφω κατι απλα για να το γραψω.

Ετσι και εκεινος μεγαλωσε και ειχε τις οικονομικες δυνατοτητες να σπουδασει ,και εκανε οτι μπορουσε,μετα αρχισε να εργαζεται σε διαφορες εργασιες οχι και με μεγαλη επιτυχια,καποια στιγμη ειδε το αδιεξοδο το επαγγελματικο και ετσι με την βοηθεια της μαμας επεισε τον πατερα του να τον βαλει στην δικη του δουλεια,δεν θα χρειαζοταν να κανει και πολλα.

Και αυτο εκανε,δεν εκανε και πολλα,πηρε αξιωματα που τα περασε χωρις να προσφερει τιποτα,δεν εξεφρασε καμια πολιτικη αποψη σε καμια απο αυτες τις θεσεις,απλα να περναει ο καιρος και να εχει μια δουλεια χωρις πολλες απαιτησεις.

Μετα τον θανατο του μπαμπα του εβαλε η μανα του την ιδεα,γιατι να μας παρει αλλος μια τοσο επικερδη επιχειρηση?Να αυτος που ειναι στην θεση του πατερα σου θα μεινει λιγα χρονια εκει και εσυ πρεπει να προετοιμαστεις για να αναλαβεις την θεση αυτη.

Ετσι και εγινε,αυτο που τον συμβουλεψε η μαμα πετυχε,με μπλοφες,εκβιασμους που τους ειχε μαθει καλα τοσα χρονια που ειχε μεινει αμιλητος και απραγος.

Ηθελε να γινει πρωθυπουργος,οπως και εγω ηθελα να ειμαι καρδιοχειρουργος,αλλα κανενας απο τους δυο μας δεν ειχε τις ικανοτητες για την θεση που ονειρευομαστε.

Εγω δεν εγινα καρδιοχειρουργος και γλυτωσε αρκετος κοσμος την ζωη του απο τα ανειδικευτα χερια μου.

Εκεινος εγινε πρωθυπουργος,καλος ανθρωπος λενε,αλλα αν δεν εχεις την ικανοτητα σε αυτο που κανεις τοτε μπορεις να κανεις πολλους ανθρωπους δυστυχισμενους.

Τουλαχιστον αυτο το καταφερε.

http://harrytsopanos.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα