Θα διασκεδάσουμε πολύ με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Α΄ Αθηνών

Το βιβλίο του για την ΑΟΖ παρουσιάζει την Τετάρτη στο Μέγαρο Μουσικής ο κ. Β. Κικίλιας. θα προλογίσουν ο κ. Δήμας και ο κ. Λοβέρδος.

Και καλά ο κ. Δήμας, είναι του αντικειμένου του. Με τον κ. Λοβέρδο τι θέλει να μας πει ο συμπαθής κ. Κικίλιας; Ότι ράβονται συγκυβερνητικά κουστούμια;

Να υποθέσω επίσης ότι το Μέγαρο Μουσικής κλείστηκε με την....
βοήθεια του συνυποψηφίου του στην Α΄ Αθηνών κ. Ανδρέα Ψυχάρη;

Η κ.
Κεφαλογιάννη τι λέει επ΄αυτού; Ο κ. Αβραμόπουλος γιατί δεν προσκλήθηκε που τον αφορά κι αυτόν η ΑΟΖ;

Χα χα χααααα

Αν μη τι άλλο θα διασκεδάσουμε πολύ σε αυτές τις εκλογές. Επειδή αρχίζω να διαβλέπω στο βάθος του τούνελ τον σατανικό εγκέφαλο που σκέφτηκε όλες αυτές τις υποψηφιότητες στην Α΄ Αθηνών για τη ΝΔ.

Αντί για εκλογική μάχη θα έχουμε εκδοτικούς, επιχειρηματικούς και τραπεζικούς πολέμους – να μην λέμε ονόματα, οι υποψιασμένοι αναγνώστες του Antinews τα πιάνουν στον αέρα αυτά.

Και επειδή ως γνωστόν όταν τσακώνονται τα βουβάλια τα βατράχια τρέχουν να σωθούν προβλέπω από τους πολέμους να πέσουν όλοι οι μεγάλοι χαμαί και να ανανεώνεται το βουλευτικό σώμα της Α Αθηνών.

Ως γνωστόν, οι Ρωμαίοι καθιέρωσαν πρώτοι αυτή την εκλογική τακτική και της έδωσαν την ονομασία Divide et Impera (διαίρει και βασίλευε).

Θα γίνει δηλαδή της … Pax Romana στις εκλογές

Μόνο μια παρατήρηση έχω να κάνω. Να τελειώνουμε γρήγορα με τις εκλογές επειδή από την πολύ ενασχόληση του κ. Κικίλια μαζί της η ΑΟΖ μπορεί να παρεξηγηθεί και να έχουμε άλλα…
Όφις Ιοβόλος

http://www.antinews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα