Τέλος τα λεφτά στην ΙΜΑΚΟ ??? - Ελληνόπουλα βοηθήστε..

Ναυάγησε μέχρι στιγμής η είσοδος του κ.Πολίτη στην ΙΜΑΚΟ. Γεγονός που παγίωσε πλέον μια τεράστια ανησυχία στους υπαλλήλους της μιας και παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 2 ,5 μήνες.

Σύμφωνα με αποκλειστικές....


πληροφορίες σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το προσωπικό ενημερώθηκε πως η εταιρία αδυνατεί να πληρώσει τις οφειλές τις και φυσικά αυτή η «άρρωστη» κατάσταση που έχει όπως λέγεται παγιωθεί εδώ και κάποιους μήνες θα λυθεί στα τέλη του μήνα.

Φυσικά σε αυτές τις
δύσκολες εποχές οι εργαζόμενοι πρέπει να κατανοούν και να δουλεύουν άμισθοι όταν οι υποχρεώσεις και τα «χαράτσια» αυξάνονται καθημερινά!

Αλλά και οι άπληστοι υπάλληλοι δε βλέπουν τι προσπάθεια καταβάλει ο κ.Κωστόπουλος δουλεύοντας στην τηλεόραση και πλέον και η σύζυγος του διότι δε βγαίνουν.. και όλα αυτά τα κάνουν για να μαζέψουν λεφτά και να πληρώσουν τους υπαλλήλους τους..

Ελληνόπουλα έως το καλοκαίρι παραμείνετε τσάμπα στις δουλείες σας, πληρώνετε όλα τα χαράτσια και όλους τους φόρους και τα νέα μέτρα που θα έρθουν έτσι ώστε να διευκολύνουμε τη νέα κυβέρνηση να μαζέψει λεφτά, οι επιχειρηματίες να βγάλουν ακόμα περισσότερα έτσι ώστε το καλοκαίρι να καταφέρουν να πάνε στη Μύκονο να κάνουν λίγους μήνες διακοπές γιατί τον επόμενο χειμώνα θα έχουν ακόμη πιο δύσκολες μέρες να αντιμετωπίσουν..

Και μην ξεχνάτε μαζί τα φάγαμε…

Εμείς έχουμε είδη 2 προτάσεις για το καλοκαίρι από κάποιους πολιτικούς και επιχειρηματίες να πάμε παρέα στη Μύκονο να φάμε και τα νέα φρέσκα λεφτά των ευρωπαίων που έρχονται…

Μωρέ πρέπει να πηδηχτούν από τα παράθυρα…αλλά να μην έχει πάτο αυτός ο πήδος…μπας και καταλάβουν τι περνάει ο απλός λαός.

http://www.portalnews.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα