ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ / ΜΑΡΤΙΟΣ 2012

Τα Γερμανικά αποτελούν διαχρονικά μία «σταθερή αξία» στο «χρηματιστήριο» των ξένων γλωσσών. Σε πολλές χώρες, τόσο εντός όσο και εκτός Ευρώπης, η γνώση της Γερμανικής γλώσσας είναι εξίσου χρήσιμη και σημαντική με αυτή της Αγγλικής. Επιπλέον, αντίθετα με ότι ίσως πιστεύουν κάποιοι, η Γερμανική γλώσσα δεν είναι δύσκολη στην εκμάθησή της, αρκεί ο ενδιαφερόμενος να....
απευθυνθεί σε μία εξειδικευμένη σχολή Γερμανικών για ενήλικες.
Τα εξειδικευμένα κέντρα εκμάθησης Γερμανικών σε ενήλικες «Ευρωδιάσταση» προσφέρουν τη δυνατότητα σε κάθε ενήλικο να μάθει Γερμανικά εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.
Στην Ευρωδιάσταση, μπορείτε να προετοιμαστείτε αποτελεσματικά για το αναγνωρισμένο πτυχίο ZERTIFIKAT B1 σε μόλις 5-6 μήνες, ακόμα και αν είστε εντελώς αρχάριος/-α. Η υψηλή ποιότητα του προγράμματος σπουδών που παρέχει η Ευρωδιάσταση αποδεικνύεται και από τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις για το ZERTIFIKAT B1. Αντίστοιχα ταχύρυθμα είναι τα προγράμματα και για το επόμενο επίπεδο (ZERTIFIKAT B2).

Επίσης, αν δεν έχετε σταθερό ωράριο στη δουλειά σας, η Ευρωδιάσταση σας παρέχει τη δυνατότητα εναλλάξ παρακολούθησης των τμημάτων (τα τμήματα συμβαδίζουν) έτσι ώστε να μη χάνετε μαθήματα.
Πραγματοποιώντας την εγγραφή σας στο πρόγραμμα Γερμανικής γλώσσας που παρέχει η Ευρωδιάσταση κατά το τρέχον διάστημα, κερδίζετε έκπτωση 30% στα δίδακτρα καθώς και μία σειρά άλλων παροχών (όπως 2η ξένη γλώσσα δωρεάν, με καταβολή μόνο εγγραφής και δικαίωμα αξιοποίησης της παροχής εντός 6 ετών) τις οποίες μπορείτε να πληροφορηθείτε από τις γραμματείες των σχολών Ευρωδιάσταση αλλά και στα

www.eurodiastasi.gr και www.germanika-gia-enilikes.blogspot.com
ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ – ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ: ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ – ΜΑΡΤΙΟΣ 2012. ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ZERTIFIKAT B1 – ZERTIFIKAT B2.
Keywords
Αναζητήσεις
taxurithma tmimata germanikon
Τυχαία Θέματα