Τα λάθη και ο... Ολάντρεου

Κάποιες φορές ακούγονται διάφορες δηλώσεις που όντως παραξενεύουν. Ο χαρακτηρισμός Ολαντρέου μόνο ως αστοχία μπορεί να σταθεί και εξηγούμαι τους λόγους.
Καταρχάς δεν συγκρίνονται οι δύο πολιτικοί μόνο και μόνο επειδή είναι ομοϊδεάτες. Όποιος παρακολουθεί επικαιρότητα μπορεί να τους ξεχωρίσει. Ο Ολάντ να είστε σίγουροι. Είναι ένας μετριόφρων αλλά....
παράλληλα δυναμικός πολιτικός που τον νοιάζει το καλό της χώρας του. Επίσης φαίνεται να μην έχει κάποιο πρόβλημα με την Ελλάδα σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες (Αυστρία)
αλλά δεν σημαίνει κάτι αυτό. Απλά το κρατάμε ως θετικό. Τέλος σίγουρα θα δώσει έναν άλλο αέρα στην Ευρώπη αλλά όχι γιατί μας αγαπάει. ΌΛΕΣ οι χώρες τη Ευρώπης είναι σε ύφεση ή σε στασιμότητα εκτός από την Γερμανία. Ακόμα και οι ανεπτυγμένες χώρες απειλούνται με υποβάθμιση των οικονομιών τους και υπάρχουν σοβαρές πολιτικές αναταράξεις (Ολλανδία).
Άρα ασφαλώς οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι μόνο η Γερμανία είναι κερδισμένη σε όλο αυτό, γι αυτό επιμένει και στην λιτότητα. Συνοψίζοντας, πρέπει να καταλάβουμε ότι εμείς κρατάμε τις τύχες μας στα χέρια μας και ότι απλά ο Ολάντ δεν είναι Σαρκοζί και θα τρίξει λίγο τον γερμανικό άξονα Άλλωστε όλοι βλέπουν ότι το γερμανικό σχέδιο καταρρέει.

telalhs.blogspot.com
Keywords
Τυχαία Θέματα