Τα ερωτικά μπερδέματα των ζωδίων!

Ποιος είπε ότι ο έρωτας είναι μία εύκολη υπόθεση..Όσο ξεκάθαρα και αν φαίνονται κάποιες στιγμές τα πράγματα γύρω μας όταν είμαστε ερωτευμένοι, μέσα σε μία απλή στιγμή όλα μπορούν να μπερδευτούν και τα συναισθήματά μας να ανατραπούν!Ποιος είναι όμως ο λόγος που πολλές φορές τυχαίνει να μπερδευόμαστε και να αισθανόμαστε ότι είμαστε σε ένα αδιέξοδο!Η αστρολογία για μία ακόμα φορά μας έχει την απάντηση…
Το ζώδιο ή και ο ωροσκόπος μας, μας αποκαλύπτει το λόγο για τον οποίο βιώνουμε ερωτικά μπερδέματα!Διάβασε λοιπόν το ζώδιο που σε ενδιαφέρει και μάθε γιατί μπορεί από τη μία στιγμή στην άλλη να μπλέξει την ερωτική του ζωή σαν κουβάρι!ΚΡΙΟΣΗ ερωτική ζωή ενός Κριού, τις περισσότερες φορές είναι το απόλυτο ερωτικό μπέρδεμα, πολύ απλά γιατί είναι αρκετά παρορμητικός αλλά και πολύ εγωιστής! Ποιος είναι λοιπόν ο λόγος που μπορεί να μπερδευτεί στα ερωτικά του; Μα φυσικά, ο ενθουσιασμός και ο ερωτισμός του μπορεί να τον παρασύρει σε κινήσεις και αποφάσεις που μετά από λίγο θα έχει μετανιώσει και θα έχει αναθεωρήσει. Ο εγωισμός του μπορεί πολλές φορές να τον οδηγήσει σε λάθος επιλογές και η αισθηματική του ζωή να γίνει εντελώς ξαφνικά ένα κουβάρι! Είναι πολύ συχνό φαινόμενο ένας Κριός, να μην θέλει να παραδεχτεί τα συναισθήματά του, απλά και μόνο από εγωισμό ή από φόβο δέσμευσης και ξαφνικά το «πουλάκι» να πετάξει και αυτός να μετανιώνει πικρά για την συμπεριφορά του.

ΤΑΥΡΟΣ

Στον έρωτα ο Ταύρος λειτουργεί πάντα στρωτά και ξεκάθαρα, όμως η συμπεριφορά του ορισμένες φορές μπορεί να οδηγήσει σε αδιέξοδα! Η αμετανόητη, ανυποχώρητη και πεισματική του στάση τον φέρνει αντιμέτωπο σε μπελάδες, δεν βάζει νερό στο κρασί του, δεν συμβιβάζεται με αποτέλεσμα να μπερδεύει από μόνος του την αισθηματική του ζωή, ενώ όλα θα μπορούσαν να ήταν πολυ απλά! Ένα ακόμα λάθος του Ταύρου όταν είναι ερωτευμένος και έχει κατακτήσει τον ερωτικό του στόχο, ησυχάζει, αφήνεται και γίνεται αρκετά νωχελικός, απολαμβάνοντας τον έρωτά του! Αυτό μπορεί βεβαίως να ακούγεται φυσιολογικό, όμως αν έχει στο πλάι του έναν άνθρωπο που θέλει λίγο δράση… τότε τα πράγματα μπερδεύονται!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στα ερωτικά μπερδέματα ο Δίδυμος έχει την πρωτιά, γιατί πολύ απλά είναι στοιχείο της προσωπικότητάς του, τα διλήμματα, οι διχασμοί αλλά και η κυκλοθυμία. Ποια είναι τα μπερδέματα που μπορεί λοιπόν να βιώσει στην αισθηματική του ζωή; Να είναι ερωτευμένος την ίδια περίοδο με δύο άτομα – κι όμως, όσο περίεργο και να σου φαίνεται, ο Δίδυμος είναι ο άνθρωπος που μπορεί να αισθάνεται παράλληλα, εξίσου το ίδιο για δύο ανθρώπους-! Ένα ακόμα συναισθηματικό μπέρδεμα είναι η απόφαση της δέσμευσης, που είναι αρκετά δύσκολα για τον Δίδυμο να αποχωριστεί την ελευθερία του! Παρόλο που έχει την τάση να προκαλεί αλλά και να συμμετέχει σε ερωτικά μπερδέματα, έχει την ευελιξία και την εξυπνάδα να ξεμπερδεύει εύκολα και γρήγορα από αυτά! Για προσωπικές πληροφορίες που αφορούν τη σχέση σου, δες την ανάλυση του χάρτη της στην ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρκετές στιγμές
Keywords
Τυχαία Θέματα