ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΑΛΕΚΑΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

Σήμερα αναδεικνύεται στην πρώτη γραμμή η ατομική ευθύνη του εργάτη και του υπάλληλου, του άνεργου είτε ανήκει στον ιδιωτικό είτε στον δημόσιο τομέα, η ατομική ευθύνη του αυτοαπασχολούμενου και του φτωχού αγρότη, του νέου, της γυναίκας, της μάνας, που ανήκει στα εργατικά, λαϊκά στρώματα.

Πρέπει να πάψουν όλοι αυτοί να αισθάνονται θύματα και να αποφασίσουν να γίνουν ΘΥΤΕΣ. Να μετατρέψουν σε θύματα τους καπιταλιστές, τους μεγάλους επιχειρηματίες, και εκείνο το τμήμα των μεσαίων στρωμάτων που έχουν συμφέρον από την συνύπαρξη και συνεργασία με τα μονοπώλια. Αυτή είναι η πραγματική διαχωριστή
γραμμή στην...
κοινωνία και στο πολιτικό επίπεδο. Να πληρώσουν ακριβά το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, το ΛΑΟΣ, ταυτόχρονα και οι καπιταλιστές που ευθύνονται για την κρίση, που το χρέος είναι όλο δικό τους, και όχι δικό μας.

Η ΜΑΧΗ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΠΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ.

ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΤΟΠΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΙΔΙΩΤΙΚΟ Η ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ Η ΛΑΙΚΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ.

ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ, ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΤΑΞΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΗΤΤΗΘΕΙ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΗΣ, ΜΕ ΕΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΟΡΦΩΝ ΠΑΛΗΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ, ΛΑΪΚΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΕΤΟΙΟΣ.

ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ, ΜΕ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΠΑΝΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ, ΣΤΗΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ, ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ.

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ. ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΞΙΚΗ ΠΑΛΗ, ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ :

ΑΜΕΣΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ, NA MH ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝIΟ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΟΧΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΦΗΡΗΜΕΝΑ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ επαγρύπνηση για να μη μετατραπούν οι εκλογές σε άσφαιρο όπλο, σε αδύναμο κρίκο για το λαό όπως έχει γίνει ως σήμερα και πολλές φορές.

Μέχρι τώρα στις εκλογές πολλοί ριζοσπάστες και αγωνιστές αναδιπλώνονται, διστάζουν να απεγκλωβιστούν, ή νομίζουν ότι αντιστέκονται με αποχή.

Οι εκλογές πρέπει να οδηγήσουν σε ρήγμα στο πολιτικό σύστημα και τα ταξικά συμφέροντα που υπηρετεί, και αυτό το ρήγμα μπορεί να γίνει μόνο με το ΚΚΕ. ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΘΑ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΙΣΩ.

ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΤΟ ΚΚΕ.

ΑΝ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΔΙΝΑΤΕ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΟΤΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΤΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ, ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ, ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟ ΛΑΟ, ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ.

Ευτυχώς που ο Κολοκοτρώνης και οι άλλοι, ευτυχώς που το ΕΑΜ και ο ΕΛΑΣ, ευτυχώς που το ΚΚΕ δεν υιοθέτησε τον ρεαλισμό του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, του ΣΕΒ και των άλλων. Που θα είμαστε αν οι λαοί σε κρίσιμες στιγμές άκουγαν το «ρεαλισμό» των
Keywords
Τυχαία Θέματα