ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ(ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ)

Τα ψέματα τελείωσαν.Τα γεγονότα γνωστά σε όλους μας.Ο ρόλος του κράτους,μπάτσων,ΜΜΕ,παρακρατικών,αριστερών,ανθελλήνων συνηθισμένος και τρομερά αναμενόμενος.Σε όλα αυτά έφτασε η στιγμή που θα μας βρουν μπροστά τους.Το ποτήρι ξεχείλισε.Ξεχείλισε από οργή και αγανάκτηση.Η όποια αντίδραση θεωρείται ακραία ρατσιστική,φασιστική.Δε μας πειράζει όπως και να....
μας ονομάζουν οι κουλτουριάρηδες των Εξαρχείων,του Κολωνακίου,της βουλής και των βορείων προαστίων.Δε θα συνεχίσουμε να έχουμε κλειστά τα μάτια στην ασυδοσία που υφίσταται
το ελληνικό έθνος και οι θεσμοί του.Δε θα αισθανόμαστε πλέον τύψεις που γεννηθήκαμε Ελληνες και λειτουργούμε κατ αυτόν το τρόπο.ΝΤΡΟΠΗ σε εσάς που ξεχάσατε η σας κάναν να ξεχάσετε ποιοι πραγματικά είστε,και λειτουργείτε επιβαρύνοντας με την ύπαρξη σας αυτόν τον τόπο,υποχρεώνοντας μας να σας δίνουμε και λόγο ύπαρξης.
Γι αυτό το λόγο,καλούμε σε ανοιχτή συγκέντρωση,ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ όσους ζωντανούς την ΠΕΜΠΤΗ 12 ΜΑΙΟΥ και ώρα 17:00 στο σημείο που δολοφονήθηκε ο αδερφός μας,να δηλώσουμε την συμπόνοια και συμπαράσταση μας πρωτίστως στην οικογένεια του και δεύτερον την οργή από τη τακτική που ακολουθεί η κατά τα άλλα Ελληνική κυβέρνηση.
Όλοι εύχονται να περάσουν γρήγορα οι μέρες,να ξεχαστεί το μεμονωμένο γεγονός-κατ αυτούς- η στυγερή δολοφονία ενός αδερφού μας,αλλά δε θα ξεχάσουμε ποτέ.Γι αυτό το λόγο θα υπάρξει συγκέντρωση ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ και το ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΜΑΙΟΥ και ώρα 16:30,στο ίδιο σημείο.
ΕΛΛΗΝΕΣ αντισταθείτε.Μη φοβάστε τίποτα.Μη ξεχνάτε ότι είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ και δε χρειαζόμαστε καμία ταμπέλα από άχρηστους.
Όσοι ζωντανοί λοιπόν ραντεβού εκεί.Η συγκέντρωση δεν έχει κανένα πολιτικό χαρακτήρα.Δεν είμαστε όλοι κομματόσκυλα σε αυτή τη χώρα.

ΟΤΑΝ Η ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΟΜΟΣ,ΤΟΤΕ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ.

http://antistasihellas.blogspot.comΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα