ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ΣΥΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ Ο ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΟΣ ΜΑΣΩΝΟΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ "ΡΑΔΑΜΑΝΘΥΣ" ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ "ΟΡΘΟΔΟΞΟ" ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ!

Είναι γνωστό πως ο "υπερπατριώτης" Βουλευτής του Λαος παραδίδει "μαθήματα αρχαίων ελληνικών" μαζί με άλλους "καθηγητές" στο...σχολείο του, που φέρει τον βαρύγδουπο τίτλο "Ελληνική Αγωγή" -υπάρχει και η.....
ομώνυμη εκπομπή στο Blue Sky: Τι γίνεται όμως όταν αποδεικνύεται πως ο χώρος όπου γίνεται η συγκεκριμένη "διδασκαλία" είναι Ο ΙΔΙΟΣ με αυτόν όπου κατοικοεδρεύει ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΜΑΣΩΝΟΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΗΣ;
Και για του λόγου το αληθές, παρατηρήστε τις διευθύνσεις στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε!



Αναφερόμαστε στον Αντώνη "Ραδάμανθυ" Αναστασάκη, γνωστό σε όσους ασχολούνται με τα συγκεκριμένα θέματα, μόνιμο τηλε-θαμώνα των εκπομπών του Χαρδαβέλλα και σημαντικό στέλεχος των "δωδεκαθειστών-ελληνολατρών". Και για όσους έχουν αμφιβολίες, ιδού η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΟΥ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΤΟΝΑΣ:


Επίσης, αναφέρει πως είναι ιδρυτής του "Ιδεοθεάτρου", στο οποίο "διδάσκονται Αρχαία Ελληνικά", ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΙΚΕΣ-ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ:


Ο ίδιος, έχει πρωταγωνιστήσει σε τραγωδίες, ανάμεσά τους και στον "Προμηθέα Δεσμώτη". Μπορείτε να διακρίνετε το άκρως μασωνικό σύμβολο στο κεφάλι του, σε αυτή την φωτογραφία:


Αναρωτιόμαστε, λοιπόν:

Πώς είναι δυνατόν ο Βουλευτής ενός "Ορθόδοξου" κόμματος να ΣΥΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ στον ίδιο χώρο με έναν ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΟ ΜΑΣΩΝΟ;
Ποια είναι η σχέση της "Ελληνικής Αγωγής" με το "Ιδεοθέατρο";
Απλά...έτυχε να βρίσκονται ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΤΙΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΟΡΟΦΟ (πάλι καλά που έχουν...διαφορετικά τηλέφωνα!);

Ποιος κοροιδεύει περισσότερο; Ο "Ροδάμανθυς" με τις τεκτονικές-παγανιστικές τελετές του ή ο Γεωργιάδης με την πατριδεμπορία του;

Φυσικά, δεν μας προξενεί καμία έκπληξη η άρρηκτη σχέση Μασώνων-Δωδεκαθειστών. Πρώτοι αποκαλύψαμε ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΤΖΑΝΗ-ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ (πατήστε πάνω στην εικόνα για να διαβάσετε το άρθρο):


Ένα κόμμα όμως όπως το "Ορθόδοξο" και "Αντι-μασωνικό" Λαος, τι δουλειά έχει να ανακατεύεται με τους παραπάνω;

Περιμένουμε απαντήσεις: Γιατί και η κοροιδία...έχει τα όριά της!

Διαβάστε περισσότερα για το θέμα στο πολύ κατατοπιστικό κείμενο του "ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ", απ'όπου πήραμε κι εμείς πολλά στοιχεία για το παρόν άρθρο.

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Αναζητήσεις
ραδαμανθυς αναστασακης, radamantys anastasakis
Τυχαία Θέματα