ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΤΕΦΥΓΕ Η ΕΛ.ΑΣ. ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΠΡΟΚΑΤ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ

Αίτημα προς το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο υπέβαλε πριν από λίγες ημέρες η αστυνομία προκειμένου να εξεταστούν όλα τα βίντεο που προβλήθηκαν στα τηλεοπτικά μέσα επικοινωνίας την περίοδο των επεισοδίων, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τηρήθηκαν οι κανόνες δεοντολογίας απ' όλες τις ειδησεογραφικές κι ενημερωτικές εκπομπές, σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο σχετικό π.δ. 77 του 2003.
Η προσφυγή της ελ.ασ. προς το ρτσ έγινε, σύμφωνα με όσα υποστηρίζονται, μετά τη...
διαπίστωση ότι σε ορισμένες περιπτώσεις προβλήθηκαν βίντεο ενσωματωμένα
σε
ρεπορτάζ ή αυτόνομα που χρησιμοποιήθηκαν για σχολιασμό , τα οποία ήταν προϊόντα επαγγελματικής ή ιδιωτικής παραγωγής από προηγούμενου του επίμαχου χρονικού διαστήματος επεισόδια.
Σε κάποιες δε περιπτώσεις, όπως διακοινώνεται από το αρχηγείο του σώματος, έγινε μοντάζ- συρραφή σκηνών από τα επεισόδια του Ιουνίου με άλλες, στις οποίες έχουν απαθανατιστεί βιαιοπραγίες αστυνομικών των ματ σε βάρος πολιτών. Αμφότεροι όμως φορούν, οι μεν αστυνομικοί χειμερινές στολές, τα δε θύματα χειμερινές ενδυμασίες.
Το αρχηγείο στο αίτημα του φέρεται να κάνει λόγο για ανακρίβειες που έχουν στόχο την παραπλάνηση και τη δημιουργία σύγχυσης σε βάρος της αστυνομίας, ενώ δεν τηρήθηκαν οι προϋποθέσεις χρήσης ή προβολής αρχειακού υλικού με την απαραίτητη προσδιοριστική επισήμανση χρόνου και τόπου.

http://blokoteam.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα