Στο ίδιο χαντάκι...

Πεταλωτή, Πάγκαλε, Λοβέρδο, Χατζηδάκη, Τραγάκη οι φωτογραφίες σας πλέον έχουν μπει στο στόχο του λαού.
Και τα βελάκια που σας ρίχνει ο λαός είναι παντός είδους.
Από μούντζες και αναθέματα, μέχρι αυγά, γιαούρτια και πέτρες.
Δεν υπάρχει ειρηνική αγανάκτηση.
Διότι απλά η αγανάκτηση δεν .....
έχει όρια.
Και όσο και να προσπαθείτε να προπαγανδίσετε, δε μας πείθετε.
Όχι δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ πίσω από όλα αυτά.
Όχι δεν είναι το ΚΚΕ.
Αν ήταν άλλωστε σε θέση να μαζεύουν 1000 άτομα σε μια γειτονιά μέσα σε δέκα λεπτά, τότε σε θα παίρνανε στις εκλογές 4, 5, 8% αλλά 48%.
Εδώ που τα λεμε ούτε το ΠΑΣΟΚ ούτε η ΝΔ δεν έχει τη δυνατότητα να κινητοποιήσει τόσο κόσμο σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.
Ο μόνος κινητήριος μοχλός είναι η οργή, ο θυμός, η αγανάκτηση.

Και όσο κι αν θέλετε να αμαυρώσετε το προφίλ αυτών που σας φτύνουν δίνοντάς τους προφίλ κόκκινο ή μαυροκόκκινο, δε θα τα καταφέρετε.
Όσο κι αν θέλετε να απομακρύνετε από αυτές τις εκδηλώσεις τους υπόλοιπους οργισμένους, που δεν έχουν πάρει ακόμα τα γιαούρτια και αρκούνται στις από τηλεοράσεως και καφετέριας μούτζες, χαρακτηρίζοντας το κίνημα ως "κόκκινο", δε θα τα καταφέρετε.
Η οργή των Ελλήνων πολιτών για τους υπονομευτές της αξιοπρέπειάς του, της ελευθερίας του, της ανεξαρτησίας του δεν τιθασεύεται και δεν υπονομεύεται.
Προ ημρών βγήκατε από τη Βουλή από τον Εθνικό Κήπο με φακούς.
Αύριο-μεθαύριο, θα έχετε περικυκλωθεί από το τεράστιο πλήθος και δε θα σας σώζει ούτε ο Εθνικός Κήπος.
Ο ελληνικός λαός όπου βλέπει στέλεχος (και δη κορυφαίο) του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας (όνομα που βρήκανε, τρομάρα τους) θα τους κυνηγάει με γιαούρτια καιαυγά στην καλύτερη των περιπτώσεων.

Διότι δε θα αργήσει και η μέρα που τα όπλα των διαδηλωτών θα είναι ενδεχομένως και φονικά και θα μιξοκλαίτε από τηλεπαραθύρων παρέα με τους συνενόχους σας της τηλε-προπαγάνδας.
Ασκείτε καθημερινή βία στους πολίτες αυτής της χώρας στελνοντάς τους στον ΟΑΕΔ, στα παγκάκια, στα χρέη, στις φυλακές, στις αυτοκτονίες, στα ψυχιατρεία.
Πώς νομίζετε αντιδρά ο ανθρωπος όταν πάνω του ασκείται συνεχώς βία;
Πώς αντιδρά απέναντι σε αυτόν που του ασκεί βία;
Πώς; Με μήνυση; Και μήνυση να κάνει, τον εμποδίζετε.
Όταν του στερείτε τη δυνατότητα να σας ελέγξει με έννομα μέσα, τότε θα χρσιμοποιήσει έκνομα. Και προστατεύεται όχι από το Νόμο, αλλά από τη Συνείδησή του.

Και δεν είστε μόνο εσείς "κύριοι" βουλευτές και υπουργοί!
Είναι κι άλλοι πολλοί συνέταιροί σας!
Μα... δεν περνάει και ο Πρετεντέρης καμιά μέρα καμιά βόλτα απ το Σύνταγμα;
Η Τρέμη; Ο Καψής; Ο Παπαχελάς; Ο Πορτοσάλτε; Ο Λυριτζής; Η Χούκλη; Ο Πολίτης; Η Μακρή; Ο Τράγκας; Ο Χατζηνικολάου; Θα περάσουν πολύ όμορφα και πάνω απ' όλα θρεπτικά (0% velutella)!
Είναι φοβερό και εξοργιστικό εσείς οι ίδιοι που μας οδηγήσατε στη Χρεωκοπία και στην Υποδούλωση του ΔΝΤ, σήμερα να μας κουνάτε επιδεικτικά το δάχτυλο για το πώς πρέπει να
Keywords
Τυχαία Θέματα