Στήνει δικαστήρια για πολιτικούς ο Σαμαράς!

Σηκώνει παντιέρα με σημαία του τον Άκη Τσοχατζόπουλο, ο Αντώνης Σαμαράς. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του planet-greece, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, βλέποντας τα ποσοστά του κόμματος όχι μόνο να μην αυξάνουν αλλά σε ορισμένες δημοσκοπήσεις να μειώνονται, αφήνει τα θέματα
της....

λαθρομετανάστευσης, των κουκουλοφόρων και της εγκληματικότητας, που τόσο πολύ καλά έχουν δουλέψει οι Καμμένος και Καρατζαφέρης κι ετοιμάζεται να σηκώσει πολύ ψηλά το θέμα των πολιτικών του ΠΑΣΟΚ, που φέρονται να εμπλέκονται σε σκάνδαλα, αλλά και πρώην κορυφαίων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, που πλέον βρίσκονται εκτός κόμματος.

Όπως επισημαίνουν καλά πληροφορημένες πηγές, στο planet-greece, θα κάνει λόγο για παραπομπή στη δικαιοσύνη όλων όσοι με τις ενέργειες και υπογραφές τους είτε ζημίωσαν κατά πολλά δισ. ευρώ το ελληνικό δημόσιο, είτε έχουν πλουτίσει, χτίζοντας πολυτελείς βίλες, διάγοντας ταυτόχρονα βίο που θα ζήλευαν ακόμη κι εμίρηδες.

Ίσως, στο "Ζάππειο 3" ο Αντώνης Σαμαράς να κάνει την απόλυτη έκπληξη, κάνοντας λόγο ακόμη και για το στήσιμο ειδικών δικαστηρίων για τους υπαίτιους της οικονομικής κατάρρευσης της χώρας.

Έτσι κάθε άλλο παρά τυχαίες μπορούν να θεωρηθουνοι χθεσινές ανακοινώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Μιχελάκη, χθες, όταν αποφασίστηκε η προφυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου, με τη σύμφωνα γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

"Εξοντώστε τον Βενιζέλο"

Πλέον η Συγγρού βάζει στο στόχαστρο της τον Ευάγγελο Βενιζέλο τον οποίο και χαρακτηρίζει ως βασικό συνήγορο του κ. Τσοχατζόπουλου στην Εξεταστική Επιτροπή για το σκάνδαλο των TORM1 και την Ιπποκράτους να τονίζει με νόημα ότι δεν συνέδεσε ποτέ τον κύριο Σαμαρά με το Βατοπαίδι και τα ομόλογα κάνοντας λόγο για πολιτική χυδαιότητα από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίες και ταυτόχρονα να επιτίθεται κατά του υπουργού Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Ο κ. Βενιζέλος, ο οποίος υπήρξε βασικός συνήγορος του κ. Τσοχατζόπουλου στην Εξεταστική Επιτροπή για το σκάνδαλο των TORM1, δεν δικαιούται, πλέον, να σιωπά», επισημαίνει ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης.

«Είναι, άλλωστε», προσθέτει «ο ίδιος που - το 2010 - αναθεώρησε την επαχθή σύμβαση Τσοχατζόπουλου, για τα υποβρύχια, αποδεχόμενος ακόμη επαχθέστερους όρους.

«Για παράδειγμα: Δέσμευσε το Δημόσιο να καταβάλλει τα οφειλόμενα ποσά σε τακτές ημερομηνίες, χωρίς, όμως, να δεσμεύσει την κατασκευάστρια εταιρία, για αντίστοιχη πρόοδο των εργασιών. Και χωρίς να προβλέψει εγγυητικές επιστολές, καλής εκτέλεσης ή έγκαιρης παράδοσης.

«Οι κύριοι Τσοχατζόπουλος και Βενιζέλος, ως υπουργοί Εθνικής Άμυνας, με τις δύο αυτές συμβάσεις, πέτυχαν το ακατόρθωτο. Να έχουμε πληρώσει πάνω από δύο δισ. ευρώ, αλλά – αντί των οκτώ – να έχουμε παραλάβει, μετά από 12 χρόνια, μόνο ένα υποβρύχιο. Και αυτό με προβλήματα, τα οποία διορθώθηκαν εκ των υστέρων. Η Νέα Δημοκρατία, όπως ήταν φυσικό, ούτε ψήφισε την κύρωση της σύμβασης Βενιζέλου, ούτε την υλοποίησε από το Νοέ
Keywords
Τυχαία Θέματα