ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙΕΙ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ

ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΒΑΝΔΑΛΙΖΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΜΙΑ, ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΚΟΡΑΝΙ.... ΕΤΣΙ, ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!

Ο Αμερικανός φασιστοπάστορας Terry Jones επιτέλους έκανε πράξη τις απειλές του και έκαψε το Κοράνι!!! Μάλιστα το έκανε με αρκετά διασκεδαστικό τρόπο, οργανώνοντας μια ολόκληρη "δίκη", την οποία φυσικά και βιντεοσκόπησε όπως και το κάψιμο του Κορανιού για να μπορούμε να την απολαύσουμε και....
οι υπόλοιποι.

Συγκεκριμένα η δίκη ήταν μέρος της καμπάνιας "Ημέρα που δικάζουμε το Κοράνι" και κατά τη δίκη, οι ένορκοι θέωρησαν το Κοράνι
ως ένοχο για εγκλήματα ενάντια στην ανθρωπότητα, φόνους ανθρώπων που απλά είχαν διαφορετική πίστη και προώθηση της τρομοκρατίας!

Τελικά το Κοράνι καταδικάστηκε εις θάνατον για τα εγκλήματα ενάντια στην ανθρωπότητα που διέπραξε και κάηκε δημόσια, όπως μπορούμε να απολαύσουμε στο παρακάτω βίντεο:

Στη συνέχεια, ακολούθησαν για πολλές μέρες αντιαμερικανικές διαδηλώσεις στο Αφγανιστάν όπου οι διαδηλωτές συγκρούστηκαν με την αστυνομία η οποία πολλές φορές πυροβολούσε στον αέρα για να τους διαλύσει! (μάλλον αυτό πρέπει να κάνουμε και εδώ όταν "εξεγείρονται", κάτι ξέρουν εκεί)

Στα τελευταία μπάχαλα μάλιστα εκτός από τους πολλούς τραυματίες, σκότωσαν 9 υπαλλήλους του ΟΗΕ ένας εκ των οποίων Σουηδός δικηγόρος και ένας Νορβηγός πιλότος!

Τέλος, ο αμετανόητος πάστορας Τέρρυ, δήλωσε για τα μπάχαλα πως «Το Ισλάμ δεν είναι μία θρησκεία ειρήνης» και κάλεσε τον ΟΗΕ να λάβει άμεσα μέτρα ενάντια στους υποκινητές της βίας!!!

Γενικά δε μπορούμε παρά να στηρίξουμε τέτοιες κινήσεις οι οποίες εκτός από διασκεδαστικές, διαχέουν το χάος στην υφήλιο και χαστουκίζουν την απανταχού πολιτική ορθότητα!

Το μόνο αρνητικό είναι πως όταν κάψιμο Κορανιού είχε λάβει χώρα και στην Ελλάδα, τα εβραϊκά ΜΜΕ (και "ειδησεογραφικά" δήθεν blogs) δεν το ανέφεραν καθόλου υπό του φόβο για διασάλευση της εθνοκτόνας κοινωνικής ψευτοειρήνης ή καλύτερα απαθείας!

Με άλλα λόγια πρέπει να προάγουμε την είδηση για το κάψιμο του Κορανιού στην Ελλάδα, μπας και αρχίσουν τα μπάχαλα οι λαθρομετανάστες - ταλιμπανομουσουλμάνοι, ανέβει στα ύψη η λαϊκή δυσαρέσκεια και επιτέλους αρχίσει κάποτε κάνα σοβαρό αντιμεταναστευτικό και αντιαναρχικό πογκρόμ και εφαρμοστεί και κάνας νόμος επιτέλους σε αυτό το πολυπολιτισμικό μπουρδέλο...

http://ygro-pyr.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Αναζητήσεις
ελλαδα σημαια, εικονες με την ελληνικη σημαια
Τυχαία Θέματα