Στερεά:Ληστείες, κλοπές, εκβιασμοί, αρχαιοκαπηλία από αδίστακτη συμμορία

-Πάνω από 15 προσαγωγές, περισσότερες από 10 συλλήψεις
-Εμπλέκεται και εν ενεργεία αστυνομικός
-Κανείς δεν ξέρει πόσο μακρύ είναι το κουβάρι

Σε εξέλιξη αυτή την ώρα στην Λιβαδειά οι ανακρίσεις για την εξάρθρωση δύο πολυμελών εγκληματικών οργανώσεων με πλούσια δράση και πλοκάμια στην....
Φθιώτιδα, Βοιωτία, Εύβοια και Αττική.

Τα μέλη τους έχουν στο ενεργητικό τους ένοπλες ληστείες, αρπαγές, απάτες, και εκβιασμούς, ενώ εμπλέκονται σε υποθέσεις διακίνησης όπλων, ναρκωτικών και αρχαιοκαπηλίας. Μέχρι στιγμής έχουν προσαχθεί πάνω από 15 άτομα και έχουν γίνει περισσότερες από 10 συλλήψεις, ενώ όπως είπε στο LR αστυνομική πηγή, η νύχτα θα είναι μακρυά.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Λιβαδειάς, μετά την ληστεία σε βάρος υπαλλήλου του ΙΚΑ Λιβαδειάς στις 4 Μαΐου.
(Διαβάστε την σχετική είδηση)

Στην συμμορία φέρεται να εμπλέκεται και εν ενεργεία αστυνομικός από τη Χαλκίδα, ωστόσο παρά τα δημοσιεύματα που τον θέλουν ως εγκέφαλο της εγκληματικής οργάνωσης, οι πληροφορίες του LamiaReport, λένε ότι ο ρόλος του ήταν περιφερειακός.

Οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση πιστεύουν ότι αύριο θα είναι σε θέση να κάνουν τις πρώτες ανακοινώσεις, αλλά το σίγουρο είναι πως η υπόθεση έχει "πολύ ψωμί" ακόμα, αφού συνεχώς προκύπτουν καινούρια δεδομένα και στοιχεία, με αποτέλεσμα κανείς αυτή τη στιγμή να μην είναι σε θέση να πει μέχρι που φτάνει η άκρη του νήματος.

LamiaReport.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα