“Σπάσαν τα Νερά” στο Πλωμάρι Λέσβου

Λάβαμε ένα E-mail από αναγνώστη του blog που αναφέρει ότι επί μια εβδομάδα έχει σπάσει ένας σωλήνας νερού σε κεντρικό σημείο του Πλωμαρίου και οι αρμόδιοι κολισιεργούν γιατί λόγω Καλλικράτη πλέον για να πάρουν μπρος και να στείλουν εργάτες να έρθουν να το φτιάξουν χρειάζονται 3 εγκρίσεις!!! Διαβάστε παρακάτω το κείμενο που λάβαμε.

Διαβάστε για τα χάλια τους:

Σας γνωρίζω παρακάτω το.....
εξής θέμα ενδεικτικό σε πιά κατάσταση βρισκόμαστε σαν Δημοτική Κοινότητα του Καλλικράτη και πού οδηγείται γενικά ο τόπος μας.
Εδώ
και μιά εβδομάδα έσπασε ένας σωλήνας νερού σε κεντρικό σημείο του Πλωμαρίου -συγκεκριμένα στο κέντρο του Πάρκου επιφανειακά – και ο κάθε διερχόμενος το ακούει που τρέχει από 10 μέτρα.Ειδοποιήθηκαν στην Δημοτική κοινότητα επανηλειμένα .Υπάλληλος του πρώην Δήμου μας είπε ότι το ξέρουν όλοι το θέμα αλλά χρειάζονται 3 εγκρίσεις για να επιληφθούν του θέματος.

Η ΔΕΥΑΜ (υπηρεσία ύδρευσης του πρώην Δήμου Μυτιλήνης νυν αρμόδια για αυτάσ τα θέματα δεν έχει κάνει μέχρι τώρα τίποτα.Ενας παληός εργάτης του πρώην Δήμου Πλωμαρίου πήγε να το φτειάξει αλλά δεν μπόρεσε μόνος του χρειάζεται κάποιο υδραυλικό ο οποίος βέβαια ζητά να πληρωθεί.) Ακόμα δεν το έφτειαξαν. Το νερό συνεχίζει και τρέχει επί μιά βδομάδα.
Κάνε ότι μπορείς να δούμε τι θα γίνει. Και είμαστε ακόμα στην αρχή της τουριστικής περιόδου……
Φιλικά


Εμείς ως blog λέμε: Να δούμε θα έχουμε γεννήσει μέχρι να έρθουν να φτιάξουν το πρόβλημα; Μπράβο σε αυτούς που φτιάξανε τον Καλλικράτη και σε κάποιους που τον υπηρετούν επάξια.

http://www.lesvosnews.comΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Αναζητήσεις
πλωμαρι ελτα
Τυχαία Θέματα