«Σκούπα» κατά λαθρομεταναστών στην Αθήνα

48 συλλήψεις για παρεμπόριο και άλλα...........
Σε συνεχείς και εντατικούς ελέγχους στο κέντρο των Αθηνών προβαίνει από χθες η ΕΛ.ΑΣ. Σε επιχείρηση για το παρεμπόριο στη Νομική Σχολή και στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, προσήχθησαν 21 μικροπωλητές και κατασχέθηκαν απομιμήσεις επώνυμων προϊόντων, ενώ σε ελέγχους σε δύο πολυκατοικίες στις οδούς Μάρνη και Σηλυβρίας, όπου διέμεναν παράνομοι μετανάστες, συνελήφθησαν 26 άτομα και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο
αλλοδαπός που κατηγορείται ότι επινοικίαζε διαμερίσματα σε μετανάστες. Σε σύσκεψη ανώτατων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.
υπό τον υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, χθες στη ΓΑΔΑ, αποφασίστηκε η άμεση ενίσχυση της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. με 1.100 νεοπροσληφθέντες ειδικούς φρουρούς.
Σε ό,τι αφορά τη χωροθέτηση νέων κέντρων «κλειστής φιλοξενίας» λαθρομεταναστών, ερευνάται ποια από τα 13 εγκαταλελειμμένα στρατόπεδα που το ΓΕΣ υπέδειξε στις αρχές Μαρτίου στην Αστυνομία, πληρούν τις τεχνικές και νομικές προϋποθέσεις για να μετασκευαστούν και να χρησιμοποιηθούν άμεσα.

Για την Αττική πραγματοποιείται σήμερα συνάντηση με αξιωματούχους της Πολεμικής Αεροπορίας προκειμένου να εξεταστεί το ενδεχόμενο παραχώρησης στην ΕΛ.ΑΣ. στρατοπέδου στο Κατσιμίδι, που αποτελεί, προς το παρόν, τη μόνη λύση.
Keywords
Τυχαία Θέματα