Σε ειδική αποστολή ο Κικίλιας

Στην Καλαμάτα θα βρεθεί σήμερα ο Βασίλης Κικίλιας, προκειμένου να μιλήσει σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας για την οριοθέτηση της ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης, ένα θέμα το οποίο ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Αθηνών έχει πάρει πάνω του το τελευταίο διάστημα, με.....
δημόσιες παρεμβάσεις αλλά και τη συγγραφή βιβλίου.

Ο Βασίλης Κικίλιας βρίσκεται
στην πατρίδα του Αντώνη Σαμαρά, σε ειδική αποστολή από τη Συγγρού, καθώς κρίθηκε σκόπιμο να δοθεί ως την τελευταία μέρα των εκλογών η μάχη σε κάθε πόλη και χωριό της περιφέρειας, να μην θεωρηθεί τίποτα ως δεδομένο, και να επιχειρηθεί η μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση της κομματικής βάσης της Νέας Δημοκρατίας.

Ο άλλοτε διεθνής μπασκετμπολίστας, και γιατρός στο λειτούργημα, είναι ένα από τα πρόσωπα που εμπιστεύεται ο Αντώνης Σαμαράς, και δείχνει να επενδύει για την επόμενη μέρα. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010 τον κατέβασε υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής, κόντρα σε όλες τις προβλέψεις, τον στήριξε με όλες τις δυνάμεις του, και λίγο έλειψε ο Βασίλης Κικίλιας να κάνει τη μεγάλη έκπληξη απέναντι στον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Σγουρό, με το Κίνημα να έχει σαφές και ιστορικό προβάδισμα στο Λεκανοπέδιο.

http://www.statesmen.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα