Σχετικά με την αναφορά του "Νίκου" στο Greece Salonika

Για την αποφυγή παρεξηγήσεων και σχετικά με την αποκάλυψη των προθέσεων του περιβόητου "Νίκου" που ζητούσε 270 χιλ.ευρώ απ΄τον 'Ακη Τσοχατζόπουλου για να του "καθαρίσει" την εικόνα , να ...
ξεκαθαρίσουμε τα εξής:

*Ποιός είναι ο "Νίκος".
-Ουδέποτε δεχθήκαμε οπoιαδήποτε πρόταση από κανέναν.
-Στο έγγραφο αναφέρεται πως.... δύο φοιτητές πανεπιστημιακής εκπαίδευσης "θα προωθούν συγκεκριμένες θέσεις τόσο σε συγκεκριμένα sites-blogs όσο και σε social media" μεταξύ
των οποίων αναφέρεται και το Greece Salonika.Προφανώς ο "Νίκος" υπόσχεται πως μέσω των εν λόγω φοιτητών σκόπευε να μας ..βομβαρδίσει με mails και ενημερώσεις ζητώντας μας να δημοσιεύσουμε δικά τους κείμενα.
-Σε καμία περίπτωση βέβαια δεν θα γινόταν δεκτό κάτι τέτοιο απ΄το παρών ιστολόγιο
-Καθημερινά δεχόμαστε εκατοντάδες emails,δελτία τύπου,ενημερώσεις κλπ από αντίστοιχο αριθμό βουλευτών,πολιτευτών,οργανισμών,κομμάτων,ιδιωτών και πολλών άλλων.
-Eυχαριστούμε βέβαια τον καθένα απ΄όλους αυτούς για την επικοινωνία αλλά έχουμε σταματήσει να δημοσιεύουμε ανάλογο υλικό εδώ και δύο περίπου χρόνια καθώς ο περιορισμένος χώρος ενός μπλογκ αλλά και ο περιορισμένος χρόνος ενασχόλησησης των διαχειριστών του δεν θα επέτρεπε την προβολή όλων αυτών των μηνυμάτων.
Λόγω του ότι δεν επιθυμούσαμε να προχωρήσουμε σε επιλεκτική δημοσίευση μόνο μερικών από αυτά επιλέξαμε να μην δημοσιεύουμε πλέον κανένα και να ενημερώνουμε τους φίλους αναγνώστες μόνο για σημαντικά θέματα της επικαιρότητας.Για τον ίδιο λόγο μάλιστα επιλέξαμε να διακόψουμε και τη δημοσίεση σχολίων κάτω απ΄την κάθε ανάρτηση καθώς είχαμε εγκαίρως εντοπίσει την προσπάθεια κάποιων να δημιουργήσουν εντυπώσεις μέσω αυτών.

Σε κάθε περίπτωση μετά από 5 χρόνια λειτουργίας και όντας ένα απ΄τα πρώτα ειδησεογραφικά ιστολόγια που δημιουργήθηκαν στην Ελλάδα δεν θα επιτρέπαμε σε κανέναν να διαταράξει τη σχέση αμοιβαίου σεβασμού που έχουμε αναπτύξει με τους φίλους αναγνώστες μας όλο αυτόν τον καιρό.
Προφανώς τα χρόνια λειτουργίας,η επισκεψιμότητα αλλά και η αξιοπιστία του περιεχομένου τράβηξαν την προσοχή του κ."Νίκου"..
Το ανύπαρκτο της "είδησης" πάντως αποδεικνύεται και από ένα ακόμη στοιχείο:Στο Greece Salonika δεν υπάρχει ούτε ένα άρθρο που να υποστηρίζει καθ'όποιοδήποτε τρόπο -ούτε εμμέσως- τη δράση του κ.Τσοχατζόπουλου.Μια σύνθετη αναζήτηση της google επί του θέματος θα πείσει και τον τελευταίο κακόπιστο ακροατή..
Όσο για την ταυτότητα του άγνωστου "κ.Νίκου" οι πληροφορίες μας λένε πως εικάζεται ότι πρόκειται για συγκεκριμένο Θεσσαλονικιό με παρουσία και "δουλειές" σε διάφορα media .Νεότερα τις επόμενες μέρες..

Κλείνουμε την παρένθεση εδώ
...και συνεχίζουμε δυναμικά!

Eυχαριστούμε.

Για την ομάδα του Greece Salonika,

Σ.Αντωνιάδης
Bασικός διαχειριστής
http://greece-salonika.blogspot.com/
Keywords
Τυχαία Θέματα