Ρόμνεϊ: «Θα γίνουμε... Ελλάδα εξαιτίας του Ομπάμα»


Λάβρος κατά του Μπαράκ Ομπάμα εμφανίστηκε στο Fox News.... ο ρεπουμπλικάνος υποψήφιος για την αμερικανική προεδρία Μιτ Ρόμνεϊ, κατηγορώντας τον πως χρησιμοποιεί παρόμοια πολιτική με αυτή της ελληνικής κυβέρνησης, ενώ τόνισε ότι το ολοένα και αυξανόμενο χρέος των Η.Π.Α. οδηγεί τη χώρα σε μια ελληνικού τύπου διάσωση.
«Οδεύουμε να γίνουμε Ελλάδα
όσον αφορά στους αριθμούς. Τον προτρέπω να μην κάνει ξανά καμία εμφάνιση μπροστά σε ελληνικού τύπου στύλους, όπως στο Ντένβερ. Δεν θα θέλει να θυμίσει ξανά στον λαό την Ελλάδα» επεσήμανε.

Ο Ρόμνεϊ επικεντρώθηκε αποκλειστικά στα θέματα της οικονομίας και στη δημιουργία θέσεων εργασίας και κατηγόρησε τον αντίπαλό του ότι προσπαθεί να αποσπάσει την προσοχή των πολιτών από τα οικονομικά ζητήματα.

«Ο Ομπάμα προσπαθεί να βρει τρόπους για να αποσπάσει τον κόσμο από τα οικονομικά θέματα, αλλά ο λαός της Αμερικής είναι έξυπνος και το έχει αντιληφθεί» ανέφερε ο Ρόμνεϊ, ο οποίος, κατά το παρελθόν, έχει κατηγορήσει τον Αμερικανό πρόεδρο πως ξοδεύει περισσότερο χρόνο στο γκολφ και τα ταξίδια παρά στα προβλήματα της χώρας.
Keywords
Τυχαία Θέματα