Ρέθυμνο: Η Rock δεν γερνάει!

Σάββατο βράδυ 21 ιανουαρίου, Ρεθυμνο, ΑΣΤΡΟ, πάνω στη σκηνή βρίσκοντε σε σύνολο 174 χρόνια ζωής! Φεύ! Η ζωντάνια, η μουσική, το χιούμορ και όλη η διάθεση που μεταφερόταν στο κοινό ήταν απίστευτη και σε καμία περίπτωση δε θα πίστευες οτι στη σκηνή βρίσκονται μουσικοί με τριάντα χρόνια σταδιοδρομίας στα μουσικά δρώμενα του τόπου.
Νίκος Ζιώγαλας(59), Γιάννης Μηλιώκας(57) και Διονύσης Τσακνής (58)συνθέτουν μια μοναδική μουσική παρέα πλαισιωμένοι με νέους καλλιτέχνες που....
αν συνεχίσουν έτσι το μέλλον ειναι δικό τους.
Γεωργία Γραμματικού, Κασσιανή Λειψάκη και το μουσικο διδυμο των ON THE ROAD Παρασκευας Θεωδοράκης και Δημήτρης Χατζηδημητρίου φρόντισαν και αυτοί με τη σειρά τους η βραδυά να μην έχει καθόλου διακυμάνσεις αλλα να μείνει απο την αρχή μέχρι το τέλος στα ίδια στάνταρ που έθεσαν τα «πρώτα» ονόματα.
Πραγματικά δε χρειάζετε να γράψω πολλά λόγια, όσοι έζησαν αυτή τη βραδυά σίγουρα δε θα τη ξεχάσουν εύκολα!
Και δυό λόγια για το κοινό: Μπράβο! και ποσότητα (περρισότεροι και απο Χανια και απο Ηράκλειο) και ποιότητα. Όποτε του ζητήθηκε βοήθησε με κάθε τρόπο τους καλλιτέχνες και τους αγκάλιαζε όλους μετά απο κάθε τραγούδι με το ζεστό του χειροκρότημα!
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΒΡΑΔΥΑΣ
Διονύσης Τσακνής: Γυρίζω της πλάτες μου στο μέλλον. Αυτό που μας έφτιαξαν όπως ήθελαν.
Νίκος Ζιώγαλας: Σαν σταρ του σινεμά. Γιατί χωρίς έρωτα δε πάμε πουθενά.
Γιάννης Μηλιώκας: Για το καλό μου. Κατάνυξη, ανατριχίλα.
Γεωργία Γραμματικού: Το ερωτικό τραγούδι για το παλιό της PEUGEUT! γιατι που λεφτά για καινούργια αυτοκίνητα!
Κασσιανή Λειψάκη: Η διασκευή στο Δε λες κουβέντα. Δύσκολη η σύγκρηση με την Μπέλλου αλλά η μικρή τα κατάφερε παραπάνω απο καλά!
ON THE ROAD: ακούραστοι, δεν κατέβηκαν καθόλου απ’ την πίστα.
Η διασκευή σε reggae ήχο του παραδοσιακού Στης πικροδάφνης τον ανθό τους πιστώνετε ως μια απο της καλύτερες στιγμές της βραδυάς.
Και τέλος η σούπα που έβγαλε το άστρο στο τέλος της βραδυάς, η παρέα με όλους τους μουσικούς, και η ατάκα του Ζιώγαλα για τις μαντινάδες και το ριζίτικο που είπαμε «ήταν σαν απάντηση απο σας!ευχαριστούμε!»
Εμείς ευχαριστούμε Νίκο!

Γιάννης Μποτονάκης

http://rethemnosnews.gr
Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα