Ψαλίδι και στις στρατολογικές υπηρεσίες

Σε 1 εκατ. ευρώ το έτος ανέρχεται το λειτουργικό όφελος για τον Κρατικό Προϋπολογισμό από την συγχώνευση των 57 πρώην Στρατολογικών Γραφείων που λειτουργούσαν στις πρωτεύουσες των νομών σε μόνο 18 νέων Στρατολογικών Υπηρεσιών στις έδρες των Περιφερειών.

Ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας κ. Πάνος Μπεγλίτης με αφορμή την ολοκλήρωση της συγχώνευσης και την υπογραφή της σχετικής Κοινής Υπουργικής Απόφασης με τον Υφυπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, στάθηκε μόνο στα....
θετικά - αποδέσμευση 60 αξιωματικών, μείωση της γραφειοκρατίας και του χρόνου αναμονής των πολιτών – αλλά δεν είπε τίποτα
για τυχόν ταλαιπωρία άλλων που για δύσκολες περιπτώσεις αντί να πηγαίνουν στην έδρα του νομού θα πηγαίνουν πολύ μακρύτερα, στις έδρες των περιφερειών.

Επικαλέστηκε πάντως για να μετριάσει τα αρνητικά την διασύνδεσή των νέων στρατολογικών υπηρεσιών με τα ΚΕΠ, τα οποία αναλαμβάνουν, όπως είπε, τη διεκπεραίωση όλων των αιτημάτων προς αυτές.

Το λειτουργικό όφελος για το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και κατ’ επέκταση για τον Κρατικό Προϋπολογισμό ανέρχεται σε 1 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ και σε επίπεδο στελεχιακού δυναμικού αποδεσμεύθηκαν 60 Αξιωματικοί, οι οποίοι ήδη στελέχωσαν τις θέσεις των Στρατιωτικών Νομικών Συμβούλων.

http://www.prionokordela.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα