ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ = ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ

Γράφει ο σύντροφος
αναγνώστης μας Μάκης Κ.

"ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ"

Αγαπητοί σύντροφοι και φίλοι ,
Σήμερα το πρωί βρισκόμουν σε επαγγελματικό meeting στο ξενοδοχείο Grand Bretagnie .
Δε θα σας κουράσω με τα όσα άκουσα από τους ξένους συνεργάτες μου σχετικά με την κατάντια της Αθήνας και της χώρας γενικά , από τη μειοψηφία των αλητών που λυμαίνονται εδώ και ενάμισι χρόνο το....
κέντρο της όμορφης πόλης μας!
Θα σας πω για τα πολλά παράπονα που δέχτηκα σε μια μικρή κουβέντα που είχα με
αστυνομικούς κι αξιωματικούς των ΜΑΤ σχετικά με την αντιμετώπισή τους από μια μικρή μερίδα "δημοσιογράφων".



Από τη στιγμή που έληξαν κάποια μικροεπεισόδεια που παραδοσιακά δημιουργούνται στο Σύνταγμα από γνωστά και μη εξαιρετέα καθάρματα και ανθέλληνες (που προσπαθούν να δημιουργήσουν μια εικόνα ξεσηκωμού των πολιτών) , άρχισε μια ανευ προηγουμένου ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ των τιμίων και ηρωικών φυλάκων της τάξης!
Φυσικά οι πολίτες που στέκονται αταλάντευτα προσηλωμένοι στον ΗΓΕΤΗ μας και την ΠΟΛΙΤΙΚΗ του για τη ΣΩΤΗΡΙΑ της πατρίδας ευγνωμονούν τα ηρωικά παιδιά των ΜΑΤ για τις ανυπολόγιστης αξίας υπηρεσίες που προσφέρουν στο λαό , στην πατρίδα και στον εμπνευσμένο Ηγέτη μας που πασχίζει να σώσει την πατρίδα μας.
Έχει ομως και η υπομονή τα όριά της ......


"ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΛΑΟ;"

Σήμερα οι αστυνομικοί των ΜΑΤ , οι προστάτες κάθε νομοταγή σοσιαλιστή πολίτη ,προκλήθηκαν σε οριακό σημείο.
Οι ίδιοι ήδη έχουν σταματήσει να πληρώνονται και λαμβάνουν εκκαθαριστικά μηδενικά ή της τάξεως των 20-35€.
Συμμετέχουν αγόγγυστα , όπως και το σύνολο του λαού , στην εξοικονόμηση και του τελευταίου € για να μπορέσει ο ΗΓΕΤΗΣ μας να εφαρμόση τη ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ του και να ξαναβέλει την πατρίδα μας σε πορεία ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ από το Μάρτιο του '12 κιόλας.
Από την άλλη τι βλεπουν οι άνθρωποι αυτοί , και ΟΛΟΣ ο τίμιος δημοκρατικός λαός ;
Τα καθάρματα οργανώσεων τύπου "δεν πληρώνω" να στήνουν υπαίθρια παραμάγαζα στην πλατεία Συντάγματος και να ενημερώνουν ελάχιστους μεν , προκλητικούς δε ομοϊδεάτες τους για το πως θα δημιουργήσουν πρόβλημα στα φωτισμένα μυαλά της Κυβέρνησής μας αλλά και στους Φιλέλληνες συμβούλους της , οι οποίοι μερόνυχτα ολόκληρα αγωνίζονται να βρουν τρόπους και να δώσουν λύσεις κατάλληλες για να αναδειχθεί και να συνεχιστεί το σχέδιο του τιτάνα της πολιτικής και οικονομικής σκέψης , του ΗΓΕΤΗ όλων των ελλήνων , του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ !
Καθάρματα Δημοσίους "υπαλλήλους" σε αγαστή συνεργασία με τεμπελόσκυλα του ιδιωτικού τομέα να φωνάζουν πως αδικούνται!!
"Δασκάλους" , "καθηγητές" (ο θεός να τους κάνει) σε συνεργασία με αληταριά , πρεζάκηδες και λούμπεν πιτσιρικαρία που παριστάνουν τους "μαθητές" να τα σπάνε και να διαλύουν τις περιουσίες των τίμιων εργαζομένων πολιτών !!
Η αντίδραση των δυνάμεων ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και ΤΑΞΗΣ της ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ απλά έκαναν το καθήκον τους και με μια συντονισμένη επιχείρηση-έφοδο έσχ
Keywords
Τυχαία Θέματα