Προσφυγή στις κάλπες και λύση με καθαρές προτάσεις

Ο Ελληνικός λαός που ψήφισε πριν δύο χρόνια περίπου μία ακόμη “αλλαγή” πίστευε ότι υπήρχαν ακόμη χρήματα. Το διαβεβαίωνε ένας επίδοξος πρωθυπουργός. Μόνο που η πραγματικότητα ήταν τελείως διαφορετική.

Η απότομη προσγείωση της ελληνικής κοινωνίας στην πραγματικότητα θα είχε περάσει στο....
παρελθόν ως ένα απλό γεγονός αν δεν συνδυαζόταν με τα απίστευτα φοροεισπρακτικά μέτρα και την πολιτική της εξόντωσης των μεσαίων εισοδημάτων. Ο κόσμος ακόμη θυμάται ότι του έταξαν “λεφτά” και βλέπει το πορτοφόλι του άδειο.

Για την ακρίβεια, βλέπει κάθε μήνα να μπαίνει το κράτος στο σπίτι
του και να του παίρνει ότι έχει απομείνει στο πορτοφόλι… Σχεδόν με τη μέθοδο του ριφιφί. Με έκτακτα μέτρα που γίνονται μόνιμα, με αύξηση του ΦΠΑ που “κερνάει” λουκέτα στην αγορά, με μέτρα που στραγγίζουν την αγορά και εξανεμίζουν τα εισοδήματα. Ο κόσμος καλείται να αντιμετωπίσει την οικονομική ξηρασία, όταν του έταζαν την όαση.

ώρα απαιτεί να του δοθεί πίσω η “εξουσία” του… Η ψήφος του. Ο κόσμος ζητάει εκλογές για να δώσει εκείνος τη λύση που δεν σκέφτονται ή δε θέλουν να εφαρμόσουν οι κυβερνήσεις. Θέλει προεκλογική περίοδο με καθαρές προτάσεις, με καθαρά προγράμματα, χωρίς διλήμματα και εκβιασμούς. Θέλει επιτέλους Δημοκρατία…

http://www.prionokordela.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα