ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΩΤΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΕΜΕΤΟΥ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ...... Διαβάστε περισσότερα εδώ: ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΩΤΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΕΜΕΤΟΥ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ......

Οριστικά εκτός του πεδίου της ποινικής δίωξης Κοντός, Μπασιάκος και Δούκας λόγω παραγραφής σύμφωνα με την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου που δέχθηκε την εισήγηση του εισαγγελέα για όριο το 2007.
Υπέρ της παραγραφής των αδικημάτων για τα οποία παραπέμφθηκαν οι πρώην υπουργοί Πέτρος Δούκας, Ευάγγελος Μπασιάκος και Αλέξανδρος Κοντός τάχθηκαν ομόφωνα και τα πέντε μέλη του Δικαστικού Συμβουλίου που......
συνεδρίασε το απόγευμα της Τετάρτης για την υπόθεση του Βατοπεδίου.
Το Πενταμελές Δικαστικό Συμβούλιο
αποφάσισε ότι το αδίκημα με το οποίο βαρύνονται οι τρεις πρώην υπουργοί της ΝΔ έχει παραγραφεί μετά τη διάλυση της Βουλής στις 7 Σεπτεμβρίου 2009, ενστερνιζόμενο την πρόταση του εισαγγελέα Μιλτιάδη Ανδρειωτέλη ότι το αδίκημα της απιστίας αφορούσε την περίοδο 2005-2006.
Συνεπώς και η υπόθεση δεν θα προχωρήσει στο Ειδικό Δικαστήριο. Να σημειωθεί ότι το βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου θα εκδοθεί τις πρώτες μέρες του Φεβρουαρίου, ενώ θα είναι τελεσίδικο.
Σύμ
Keywords
Τυχαία Θέματα