ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Αυτος ο "πολυς" ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, αυτος που κοβει συνταξεις, βαζει εναν Λαο στην πεινα, αυτος που το μονο που σκεφτεται ειναι πως θα μας τα παρει, αυτος που ειναι τελικα ο "τσαρος" της οικονομιας, και που θα επρεπε να δινει το καλο παραδειγμα σε ολους μας, τι εκανε?
Λοιπον, σημερα το απογευμα κατα τις 19.30 περιμενα καποιον γνωστο μου στο....
αεροδρομιο Ε. Βενιζελος.
Ειδα λοιπον, εναν πιτσιρικα να καταφτανει, να τον παραλαμβανουν καποιοι φουσκωτοι και να τον βαζουν σε ενα μεγαλο μαυτο BMW αλεξισφαιρο, με δυο μπραβους, και απο πισω ακολουθησε αλλο ενα μαυρο αυτοκινητο με αλλους 4 μπραβους.
Απο περιεργια, ρωτησα ποιος ηταν αυτος ο πιτσιρικας. Υπεθεσα οτι ηταν γονος μεγαλης και πλουσιας οικογενειας....Τι ομως εμαθα? Ο πιτσιρικας αυτος ηταν ο υιος ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, αφιχθεις απο Ιταλια , συγκεκριμενα απο Ρωμη, με πτηση της ΑEGEAN, οπου ειχε παει εκδρομη. Ανατριχιασα, διοτι εχουν κοψει απο την γιαγια μου 180 ευρω απο την πενιχρη συνταξη της...την ιδια ωρα που ο κυριος υπουργος στελνει τα αυτοκινητα του Κρατους που πληρωνω εγω και η γιαγια μου και ολοι εσεις που διαβαζετε, για να παραλαβει τον πιτσιρικα απο το αεροδρομιο....Οι δε φουσκωτοι, προφανως της ελληνικης αστυνομιας δεν εχουν αυτη τη δουλεια. Δεν ειναι ορντινατζες του καθε καρακλοκενταυρου. Για ονομα του Θεου, κυριοι. ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ!
Ειναι ντροπη σας.

ΜΗΤΣΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα