ΠΡΩΙΝΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ για ΕΝΗΛΙΚΕΣ από την ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ.

ΕΝΑΡΞΗ: ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012.

Ένα συνηθισμένο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί ενήλικες που θέλουν να μάθουν Αγγλικά και να προετοιμαστούν για Lower και Proficiency είναι ότι δουλεύουν ή σπουδάζουν απόγευμα και τα περισσότερα φροντιστήρια ξένων γλωσσών δεν έχουν πρωινά τμήματα Αγγλικών για ενήλικες.

Τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών.........
«Ευρωδιάσταση», εξειδικευμένα στη διδασκαλία ξένων γλωσσών σε ενήλικες, με πάνω από 25.000 σπουδαστές στο ενεργητικό τους, παρέχουν ταχύρυθμα πρωινά τμήματα εκμάθησης Αγγλικών αποκλειστικά για ενήλικες.

Εάν ο σπουδαστής
χρειαστεί να αλλάξει ωράριο στην πορεία, στην Ευρωδιάσταση λειτουργούν επίσης και απογευματινά / βραδινά τμήματα, τα οποία συμβαδίζουν με τα πρωινά. Ο σπουδαστής μπορεί να αλλάξει ωράριο οποτεδήποτε χρειαστεί, να αναπληρώσει μαθήματα που τυχόν έχασε ή να παρακολουθεί εναλλάξ πρωί-βράδυ, ανάλογα με τις υποχρεώσεις του και το γενικότερο πρόγραμμά του.

Ένα άλλο βασικό πλεονέκτημα των κέντρων ξένων γλωσσών Ευρωδιάσταση είναι ότι η προετοιμασία για την απόκτηση του Lower και του Proficiency ολοκληρώνεται στο 1/2 ή ακόμα και στο 1/3 του χρόνου που συνηθίζεται στα φροντιστήρια ενηλίκων, γεγονός που αυτονόητα οδηγεί σε σημαντική εξοικονόμηση κόστους.

Γενικότερα τα δίδακτρα στην Ευρωδιάσταση είναι πολύ προσιτά, ενώ υπάρχουν και προσφορές που μπορεί να αξιοποιήσει κάθε ενδιαφερόμενος, επιτυγχάνοντας ακόμα χαμηλότερο κόστος. Ειδικά για εγγραφές μέχρι 20 Ιανουαρίου 2012, Η Ευρωδιάσταση προσφέρει πολύ σημαντικές εκπτώσεις, έως και 50%, σε όλα της τα προγράμματα Αγγλικών.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο

www.eurodiastasi.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα