ΠΩΣ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ;

Γράφει ο Κωνσταντίνος

Χωρίς να θέλω να γίνω κουραστικός και περιμένοντας, τον ιατρικό κόσμο (γιατρούς) να φιλοτιμηθεί να απαντήσει (σιγά μην το κάνει), στα ερωτήματα που τους έχω θέσει στα άρθρα ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ (ΣΥΝΕΧΕΙΑ) ΕΔΩ και ΕΜΒΟΛΙΑ: ΕΝΟΧΟΣ Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΕΔΩ θα ήθελα να σας ενημερώσω πάνω σε μερικές λεπτομέρειες που αφορούν την θεραπεία του καρκίνου
(όχι φαρμακολογία, δόσεις φαρμάκων, είδος φαρμάκων κλπ) και που...
πιστεύω ότι κάνουν την διαφορά ώστε εσείς ή ο άνθρωπός σας να βγείτε νικητές από την πάλη αυτή χωρίς να έχετε γίνει πειραματόζωα και πηγή έξτρα εισοδήματος για τον γιατρό και την φαρμακοβιομηχανία.

ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ: Το άρθρο αφορά κυρίως αυτούς που νοσούν οι ίδιοι ή κάποιος δικός τους άνθρωπος (είτε ενήλικας , είτε παιδί) και δευτερευόντως τους υπόλοιπους που όμως καλό είναι να το διαβάσουν και να ενημερωθούν. Αυτά που θα διαβάσετε ισχύουν, αλλά δεν θα τα ομολογήσει εύκολα γιατρός (ογκολόγος) ή οποιασδήποτε άλλης ειδικότητας.

- Θα προσπαθήσω να σας τα πω όσο γίνεται πιο απλά για να τα καταλάβετε και οι πιο ανίδεοι.

1. Καταρχήν τι είναι ο καρκίνος;

Ο καρκίνος (όγκος) είναι η ανώμαλη ανάπτυξη κυττάρων (μίτωση) με αποτέλεσμα τη δημιουργία όγκων σε διάφορα σημεία του σώματος.

Από τον ορισμό αυτό καταλαβαίνουμε ότι για να συμβεί αυτό, πρέπει να βάλει κάποιος το χεράκι του για να γίνει, δηλαδή να δημιουργηθεί το αίτιο και η αφορμή που και τα δύο είναι ανθρώπινες ενέργειες συνήθως, από την απληστία της καθημερινής ζωής που είναι η απόκτηση όλο και περισσότερου κέρδους.

2. Ποια είναι τα αίτια του καρκίνου;

Σαν αίτια καρκίνου αναφέρονται το αλκοόλ, η διατροφή, περιβαλλοντικοί παράγοντες, η έκθεση στον ήλιο, το οικογενειακό ιστορικό(ΜετάλλαξηDNA), το κάπνισμα, οι μολύνσεις από ιούς και μικροβιακούς παράγοντες.

Όλα αυτά ανάγονται στην ανθρώπινη δραστηριότητα που σαν στόχο έχει το κέρδος. Οι περισσότερες τροφές είναι χαμηλής ποιότητας και με πολλές καρκινογόνες ουσίες, το όζον στην ατμόσφαιρα έχει καταστραφεί από την ανθρώπινη δραστηριότητα με αποτέλεσμα την μη προστασία από την ακτινοβολία του ηλίου, η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία με την μορφή της επικοινωνίας με ασύρματα μέσα αλλά και από τους αγωγούς (καλώδια) ρεύματος που έχουμε ακόμη και μέσα στα σπίτια μας, οι μολύνσεις από ιούς και μικροβιακούς παράγοντες που πια είναι ανθρώπινη ενέργεια (εργαστήρια, βιολογικός πόλεμος).

ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΗΜΙΚΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΕΡΔΟΣ , Η ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΛΥΝΣΕΙΣ.

Εδώ είναι που κολλάνε τα εμβόλια στο πάζλ. Τα εμβόλια περιέχουν καρκινικές ουσίες (πρόσθετα- fillers) και ζωντανούς ιούς οι οποίοι είναι κατασκευασμένοι στο εργαστήριο και μαζί με τις ουσιες είναι πιθανόν να προκαλέσουν καρκίνο.

Αυτά που είπα θα τα βρείτε εδώ:

http://www.medlook.net/article.asp?item_id=876
http://www.news-medical.net/health/Human-Diseases-
Keywords
Τυχαία Θέματα