Πολιτικό πρόταγμα από τη Πανελλήνια Συνδιάσκεψη των Σπιθών

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το περασμένο Σαββατοκύριακο (18-19 του Ιούνη) ,στο Ίδρυμα Μ.Κακογιάννης στην οδό Πειραιώς 206, η Πανελλήνια Συνδιάσκεψη των Σπιθών.
Το κάλεσμα του Ιδρυτή της , του Μίκη των Ελλήνων, έγινε αποδεκτό με ενθουσιασμό και συγκίνηση. Απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδας ,πατριώτες όλων των ηλικιών κατέφθασαν στο χώρο που.....
δωρεάν παρεχώρησε ο Μιχάλης Κακογιάννης.
Ήρθαν όλοι. Φέρνοντας μαζί τους τον ήλιο , την ελπίδα και την ομορφιά του τόπου τους .. Μ’ έντονα ζωγραφισμένη στα μάτια τους τη θέληση να αλλάξουν τα πάντα..

Η οργή για τη προδοσία των πολιτικών, των κομμάτων και των μεγάλων δημοσιογράφων γίνηκε η ζύμη που λίγο-λίγο παίρνει τη Μορφή που χρειάζεται σήμερα ο τόπος.

Τη Μορφή ενός δρόμου για Λευτεριά, Δίκιο και Ανθρωπισμό. Στα 2011 ξαναγεννιέται με προοπτική να ανατρέψει το σάπιο καθεστώς της Τυραννικής Ολιγαρχίας που μας λεηλατεί ένα Μέτωπο. Με τρεις μεγάλους και πραγματοποιήσιμους στόχους.

Ακύρωση του Μνημονίου. Είναι Αντισυνταγματικό και επαχθές. Η προσφυ-γή της ΚΑΠ ,Θα συζητηθεί σήμερα στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Το στοιχείο του επαχθούς θα τεθεί από τη κυβέρνηση Σωτηρίας που θα προκύψει από την ανατρο-πή της υπάρχουσας προδοτικής και δήθεν αντιπροσώπευσης.
Καταγγελία του τεράστιου ψεύδους που σκοτεινιάζει τον Ελληνικό ουρανό τρια-νταπέντε χρόνια τώρα.
ΟΧΙ «κύριοι» απατεώνες . ΟΧΙ «κύριοι» δήθεν αντιπρόσωποι.

Το πολίτευμα που βαφτίσατε Δημοκρατία ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

Έπρεπε να ντρέπεστε , για τη προπαγάνδα με την οποία προσπαθείτε τόσα χρόνια να εξασφαλίσετε τη τυραννία σας. Στα ΜΜΕ, και στα σχολειά.

Μακριά από οποιοδήποτε έλεγχο.

Στη χώρα μας , ψευταράδες, ο Λαός δεν έχει δικαίωμα να προκαλέσει Δημοψήφι-σμα. (Άρθρο 44 του Συντάγματος).

Στη χώρα μας απατεώνες ,ο Λαός δεν μπορεί να επιβάλλει ούτε σε σας ,ούτε στα Κόμματα την υποχρέωση να πραγματώσετε τις προεκλογικές σας δεσμεύσεις. Μας κοροϊδεύετε, μας προσφέρετε τον ουρανό με τα’ άστρα πριν τις εκλογές και μετά στη Βουλή ψηφίζετε «κατά συνείδηση» ,ότι θέλετε .. Ντροπή σας..

Στη χώρα μας ,επίσημοι υβριστές μας, δεν μπορούμε να σας τιμωρήσουμε για τη χρόνια και δόλια εξαπάτησή σας.( Άρθρα60,61, 62) .Πού είναι λοιπόν η περίφημη Δημοκρατία για την οποία δήθεν αγωνιάτε;

Πρώτα λοιπόν θα σας καταγγείλουμε σαν χρόνιους ΨΕΥΤΕΣ,και ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΕ ΔΟΛΟ ,πρώτα θα απαιτήσουμε να δικαστείτε για όλα, και μετά θα αλλάξουμε το Οχυρό σας. Το Σύνταγμα που σας προστατεύει. Που σας αθωώνει.

Με συντακτική Συνέλευση του Έθνους.

Ορίζοντας το μόνο Πολίτευμα που εξασφαλίζει κατ’ ελάχιστον τα Δίκια μας.

Αυτά που αναίσχυντα και καθημερινά λεηλατείτε. Χωρίς να ξεχωρίζετε απ’ την αρπακτική σας μανία ούτε τους γέρους μας ,ούτε τους νέους μας ούτε τα παιδιά. Ορίζοντας τη Δημοκρατία . Χωρίς να τη προσδιορίσουμε σαν άμεση. Γιατί αν υπάρχει Δημοκρατία ,υπάρχει μόνο έτσι. Μ’ ένα τρόπο. Άμεση.

Όλοι εσείς ,δολοπ
Keywords
Τυχαία Θέματα