Πόλεμος νεύρων –Ανοιγοκλείνουν δρόμους και Εθνικές Οδούς οι ταξιτζήδες(video)

Νέα απίστευτη ταλαιπωρία για τους Αθηναίους
- Έκλεισαν ένα ρεύμα της Ε.Ο. Οι ταξιτζήδες της Λαμίας
- Κλειστό και το ένα ρεύμα της Εγνατίας Οδού στην Αμφίπολη
- Έβαλαν φωτιά σε ταξί στη Θεσσαλονίκη
- Στην Κνωσό σήμερα οι κινητοποιήσεις των....
Κρητικών
- Κινητοποιήσεις-έκπληξη από
τους Πατρινούς
- Στο τελωνείο 'Εβρου οι αυτοκινητιστές της περιοχής
- ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η εμφάνιση των ανδρών των ΜΑΤ στη λεωφόρο Μεσογείων τη δεύτερη φορά που οι ιδιοκτήτες ταξί της Αθήνας αποφάσισαν να “κόψουν” το δρόμο ήταν αρκετή για να τους πείσει να μην επαναλάβουν την κίνηση.

Οι αυτοκινητιστές είναι όμως αποφασισμένοι να ταλαιπωρήσουν κι άλλο τους κατοίκους του λεκανοπεδίου, αφού σκέφτονται να παραμείνουν έξω απ' το υπουργείο ως τις 3 το μεσημέρι οπότε και θα συνεδριάσουν για να αποφασίσουν αν θα κάνουν πορεία ως τη Βουλή όπου ο Γ. Ραγκούσης θα ενημερώνει τον ΚΤΕ Οικονομικών.

Οι Πατρινοί πάντως ... κάνουν την έκπληξη σήμερα...

Δεκάδες ταξί πήγαν στο νέο λιμάνι της Πάτρας και περίμεναν να καταπλεύσει κρουαζιερόπλοιο, που μετέφερε επιβάτες από την Κύπρο. Όταν άρχισαν να κατεβαίνουν οι επιβάτες, τους ενημέρωναν για την απεργιακή τους κινητοποίηση και στη συνέχεια τους μετέφεραν δωρεάν στην Πάτρα, όπου τους έκαναν περιήγηση στα αξιοθέατα της πόλης. Όπως δήλωσαν οι ιδιοκτήτες ταξί, με την κίνησή τους αυτή ήθελαν να δείξουν ότι στηρίζουν τον τουρισμό.

Στο μεταξύ, στο πλαίσιο των σημερινών τους κινητοποιήσεων, οι ιδιοκτήτες ταξί της Πάτρας αναμένεται να μεταβούν στα διόδια του Ρίου, επί της εθνικής οδού Πατρών - Κορίνθου, χωρίς όμως να έχουν ανακοινώσει, αν θα προχωρήσουν σε αποκλεισμό ή σε άνοιγμα των διοδίων.

“Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας κλείσει τα σπίτια” φώναζαν οι ιδιοκτήτες ταξί στη Λαμία που σύμφωνα με το LamiaReport κινήθηκαν προς την εθνική οδό, όπου στο ύψος της "Ρούμελης" απέκλεισαν το ένα ρεύμα κυκλοφορίας.
Η κυκλοφορία γίνεται εκ περιτροπής και με αρκετή δυσκολία για τους οδηγούς που πρέπει να οπλιστούν με υπομονή.

Σε συμβολικό πεντάλεπτο αποκλεισμό της Εγνατίας Οδού στον κόμβο της Αμφίπολης, προχώρησαν, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, οι ιδιοκτήτες ταξί των νομών Σερρών, Δράμας και Καβάλας.

Στην περιοχή έχουν συγκεντρωθεί περισσότερα από 350 ταξί, οι αυτοκινητιστές μοιράζουν ενημερωτικά φυλλάδια σε διερχόμενους οδηγούς, όπου αναφέρονται τα αιτήματά τους.

Στην Κρήτη έχουν καταλάβει από τις 9 το πρωί τα ταμεία του αρχαιολογικού χώρου της Κνωσού.
Οι ταξιτζήδες δεν αφήνουν τους επισκέπτες του Μινωικού Ανακτόρου, που θέλουν να περιηγηθούν στον χώρο, να μην καταβάλλουν το προβλεπόμενο αντίτιμο.
Στο μεταξύ στις 12.00 το μεσημέρι, αυτοκινητιστές αναμένεται να μεταβούν στο Δικαστικό Μέγαρο, όπου θα οδηγηθούν οι δύο συλληφθέντες συνάδελφοί τους, κατά τα χθεσινά επεισόδια στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.
Ακόμη υπό κατάληψη από τους ιδιοκτήτες ταξί εξακολουθούν να παραμένουν
Keywords
Τυχαία Θέματα