Ποιος εκτρέφει το αυγό του φιδιού ;;;

Εννιά γεγονότα των τελευταίων ημερών που πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ
Λάζαρος Ελευθεριάδης

Παραθέτω σήμερα εννιά γεγονότα, πρωτοφανή για την Ελληνική κοινωνία, προκειμένου να δούμε με ψυχραιμία, ποιος ή ποιοι εκτρέφουν τελικά το "αυγό του φιδιού", όπως πολύ εύστοχα είχαν περιγράψει πρώτοι οι.....
AegeanTimes, σε άρθρο τους, στις Απριλίου 2012 [Σχετικό άρθρο

1. Στο πλευρό του 22χρονου, που σήμερα τα ξημερώματα πυροβόλησε και σκότωσε τον 43χρονο δράστη, που είχε διαρρήξει νωρίτερα το σπίτι της οικογένειας του μαζί με δύο συνεργούς, βρίσκεται ο
δήμος Παιανίας.«Σήμερα, σε μία κοινωνία που ζούμε, που είμαστε στο έλεος της λεηλασίας και της κακοποιίας πρέπει να ξέρουμε και ποια είναι τα όπλα τα οποία θα αμυνθούμε. Εμείς, σαν δήμος, έχουμε τη δυνατότητα και προσπαθούμε με τον πιο σωστό τρόπο να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση. Αλλά ένας άνθρωπος ο οποίος βλέπει στο σπίτι του ξένους ανθρώπους με ένα μαχαίρι στο λαιμό της μητέρας του και με την απειλή ότι `θα σας καθαρίσουμε`, από `κει και πέρα το μυαλό σου σαλεύει», δήλωσε ο δήμαρχος Παιανίας.

2. Οι εγκληματίες απαγάγουν μέχρι και εφήβους μπροστά στα μάτια των συμμαθητών τους πλέον, όταν, 15χρονος μαθητής στη Χαλκίδα απήχθη για λύτρα την ώρα που πήγαινε στο σχολείο του.Η απαγωγή έγινε μπροστά στα μάτια συμμαθητών του. Ο 15χρονος είναι γιος διευθυντή τράπεζας στην περιοχή.

3. Μια φραστική επίθεση του υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ Γρηγόρη Ζαρωτιάδη κατά του πρώην βουλευτή και εκ νέου υποψηφίου του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή Στάθη Κουτμερίδη, στις Σέρρες, οδήγησε στην απάντηση του δεύτερου ότι "Καταστρέψατε την χώρα και έχετε το θράσος να βρίζετε και από πάνω;", ενώ κάποιοι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ (ναι, υπάρχουν ακόμα τέτοιοι), κινήθηκαν εναντίον του Σ.Κουτμερίδη.
Καταλυτική στάθηκε η άμεση επέμβαση του ιερέα που βρισκόταν μπροστά στο συμβάν, καθώς και των πελατών του καταστήματος που απέτρεψε την περαιτέρω κλιμάκωση του επεισοδίου.

4. “Πολίτες”, δέχθηκαν επίθεση από οπαδούς του αναρχικού-αντιεξουσιαστικού χώρου πριν λίγο στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, επειδή ήθελαν να διώξουν λαθρομετανάστες που πουλούσαν "μαϊμού" προϊόντα. Σε υποστήριξή των “πολιτών” πήγε και ομάδα ψηφοφόρων του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν για το περιεχόμενο της εκδήλωσης. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι πολίτες δέχθηκαν επίθεση από λαθρομετανάστες στην υπόγεια διάβαση, δίπλα από το Πάντειο και εν συνεχεία οι αντιεξουσιαστές τους επιτέθηκαν.

5. Κατακρεουργημένη βρέθηκε 80χρονη γυναίκα μέσα στο σπίτι της στην Πάτρα. Πρόκειται για την συνταξιούχο δασκάλα Ρεγγίνα Παπανδρέου την οποία βρήκε σήμερα το βράδυ μέσα σε λίμνη αίματος η κόρη της.Πρόκειται για την δεύτερη απεχθέστατη δολοφονία κατοίκου της Πάτρας μέσα σε δύο εβδομάδες μετά την δολοφονία του Θανάση Λαζανά από Αφγανούς παράνομους μετανάστες επίσης με μαχαίρι.

6. Συνεχίζονται οι επιθέσεις αλλοδαπών σε ανυποψίαστους ηλικιωμένους Έλληνες πολίτες με τραγικά αρκετές φορές αποτελέσματ
Keywords
Τυχαία Θέματα