Ποιός διοικεί πραγματικά την Ευρώπη;

Μια αναλυση του Γ.Θ.Χατζηθεοδωρου Δόκτορος πτυχιούχου μηχανικού,
Υφηγητou Πολυτεχνείου Ααχεν Γερμανίας.


ΣΗΜΕIΩΣΗ
Διαβαστε οπωσδήποτε το κειμενο στο δευτερο μερος πιο κατω, με τιτλο:
"Ποιος όμως δημιούργησε το χασμα αυτό στην Ε.Ε. για να εξουσιαζη;"

Η Ευρωπη
ειναι μια αξιοθαυμαστη ηπειρος με τον κλασικισμο της Ελλαδος και της...

Ιταλιας, με τους πολυτιμους λιθους του βασιλικου στεματος της μεγαλης Βρετανιας, με τους πολιτισμους της Γαλλιας, Ισπα- νιας και Πορτογαλλιας, με την μεσονυχτιο φωτεινοτητα των σκανδιναβικων χωρων, με τις ακόμη μη ερευνηθησες περιοχες των χωρων της ανατολικης Ευρωπης και με τις φυσικές καλονες σε όλες τις χώρες της ηπειρου αυτής.

Σε αυτή την πολυμορφια κρυβεται η δύναμη της ευρωπα’ι’κης ηπειρου, η χαρη των ανθρώπων της και η τάση προς εντοπισμο νεων πραγμάτων. Όλα τα ως άνω συνηγορουν για το «ΝΑΙ» στην Ευρωπη, για το «ΝΑΙ» στην «Ευρωπη των Πατριδων του στρατηγου Ντε Γκολ !!!». Η Ελλας μοιραστηκε με ενθουσιασμο το ευρωπα’ι’κο ονειρο του στρατηγου Ντε Γκολ για να ξεφυγη επιτελους από τις εθνικες και πολιτικες τραγωδιες του παρελθοντος και να συγκλινη με τις προηγμενες χωρες του Βορρα, που σημερα δυστυχως απεδειχθει, ότι μερικες από αυτές, με πρωτη την Γερμανια, είναι πολύ επικινδυνες χωρες Υαινες.

Αυτές στην πραγματικοτητα μας λεηλατουν σημερα αναισχυντα, μας πινουν με τους Τουρκοκοτσαμπασηδες φοροεισπρακτοτες (τυπου του νυν υπουργου οικονομικων της Ελλαδος, που ψευδονυμα φερει το ονομα του Εθναρχου «Βενιζελου») το αιμα σαν βρικολακες, μας φτωχαινουν και μας χρεοκοπουν. Από το γερμανικο προγραμμα «σωτηριας» της Ελλαδας με σωσιβια από μολυβδο, μονο μεχρι τον Μαϊο του 2011 κερδισαν τα ομοσπονδιακα ταμεια της πανω από 10 δισεκατομμυρια ευρω…..Η χωρα αυτή μας εστειλε στην Αθηνα ως εμπροσθοφυλακη τον Gauleiter της Reichenbach, καλυμενο πισω από το Taskforce για να προετοιμασει το εδαφος για την τελικη και ολοκληρωτικη κατοχη μας.

Η Γερμανια είναι αυτή που με το ετσι θελω αμφισβητησε την συμφωνια της 21 Ιουλιου 2011, παρα το ότι ειχε αποφασισθει από την ιδια και τις άλλες χωρες της ευρωζωνης και πληροφορησε τις ετσι ονομασθεισες αγορες της πιστωτικης εβραϊκης μαφιας τα περι του παχνιδιου της.

Με αλλα λογια η χωρα αυτή Υαινα απειλησε την Ελλαδα με πτωχευση που μεχρι τοτε δεν ηταν τιμολογημενη από τις αγορες ! Θεωρει την Ελλαδα ως αποικια της και αποφασιζει για τα μειζονα, όπως για το ετσι ονομσθεν «κουρεμα του ελληνικου χρεους», την ενεργεια, τον τουρισμο και την δημοσια περιουσια. Και αυτό γινεται, διοτι η χωρα μας διαθετει μια τελειως αχρηστη πολιτικη ελιτ που πασχει από σπογγειωμορφη εγκεφαλοπαθεια και έναν υπουργον οικονομικων Μουφτη και Μπαλωματη που αποτυπωνει από την εποχη που εγινε μελος του ΠΑΣΟΚ την δολιοτητα, την ελεεινοτητα, την φρικη και το γλοιωδες, της σοσιαλιστικης καθεστωτικης μοχθηριας. Για πολλα χρονια υπηρξεν ο μοχλος πιεσης των διαπλεκομενων κατά του Γ. Παπανδρεου και ταυτοχρονα προστατης τους με
Keywords
Τυχαία Θέματα