ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ;

Μ.Κ.Ο. ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΩΝ

Έχω κουραστεί να το λέω, ένας απο τους κυριότερους λόγους που οι"Ευρωπαίοι" ανθέλληνες προωθούν την οικονομική καταστροφή της Πατρίδος μας είναι για να αγοράσουν έναντι πινακίου φακής τον ασύγκριτο φυσικό μας πλούτο αλλά και στρατηγικής σημασίας περιοχές της Χώρας.

Ο δεύτερος λόγος που προωθούν την καταστροφή μας μέσω του οικονομικού πολέμου που μας έχουν κηρύξει, είναι για να καταστήσουν την...
Πατρίδα μας ανίκανη να αντιδράσει στα σχέδια διαμελισμού που χρόνια τώρα
προωθούν.

Εδώ και δεκαετίες φωνάζουν οι αδέσμευτες πατριωτικές φωνές και υπάρχουν όλα τα στοιχεία για τα σχέδια αυτονομίας της Κρήτης μας που προωθούσε η Μοσάντ και υποβοηθούσε η Τουρκία για να αρπάξει αργότερα την ανατολική Κρήτη, την υπόθαλψη των Αλβανών τρομοκρατών του UCC (ψευτοαπελευθερωτικός στρατός τσαμουριάς), τη στήριξη του ψευδοκράτους των Σκοπίων με απώτερο στόχο την υφαρπαγή της Μακεδονίας μας και τη δημιουργία σιωνιστικού κράτους με Πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη μας την οποία αποκαλούν προκλητικά "Μητέρα του Ισραήλ".

Άθλιο ρόλο στο θέμα της Μακεδονίας μας έχουν παίξει οι πάντα ανθέλληνες Γερμανοί οι οποίοι έχουν καταστρέψει δυο φορές τη Χώρα μας τον προηγούμενο αιώνα και μας χρωστούν σύμφωνα με τον διαπρεπή Γάλλο οικονομολόγο κ. Jacques Delpla, 575 δις ευρώ για τις τεράστιες καταστροφές που προκάλεσαν στην Ελλάδα.

Ευρωπαίοι και Αμερικανοί ενθαρύνουν με τη στάση τους τους μογγόλους, οι οποίοι διεκδικούν το μισό Αιγαίο, νησίδες, βραχονησίδες και όσο η υποχωρητηκότητα των γραικύλων πολιτικάντηδων μεγαλώνει τόσο οι βάρβαροι ασιάτες μογγόλοι αποθρασύνονται, φθάνοντας στο σημείο να διεκδικούν και κατοικημένα νησιά (βλ. τελευταία επεισόδια στο Φαρμακονήσι, Αγαθονήσι κλπ).

Η "πολιτισμένη Δύση", Ο ΟΗΕ, και το ΝΑΤΟ δεν διστάζουν να ισοπεδώσουν ολοκληρες Χώρες (βλ. Γιουγκοσλαβία) για να προωθήσουν τα δόλια σχέδια τους για παγκόσμια οικονομική, στρατιωτική και πολιτική κυριαρχία κατ εντολήν των Ταλμουδικών αφεντικών τους και αυτό το κάνουν δήθεν υπερασπιζόμενοι την...ελευθερία των λαών.

Το δικαίωμα όμως στην ελευθερία δεν αναγνωρίζουν για τον Ελληνισμό της Κύπρου ο οποίος στενάζει κάτω απο τον βάρβαρο ζυγό εγγλέζων και τουρκομογγόλων. Στον Ηρωικό και Μαρτυρικό Ελληνικό Λαό της Μεγαλονήσου του Ελληνισμού έχουν στερήσει το αναφαίρετο δικαίωμα για ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ-ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ-ΕΝΩΣΗ και των κρατούν εν έτει 2011 σε κατάσταση ομηρίας, χωρισμένο σε τουρκικό, αγγλικό και ελεύθερο τομέα, αποκομένο απο την Μητρόπολη, με σκλαβωμένο το 40% του εδάφους και με την σταλινική ανθελληνική κυβέρνηση του Χριστόφια.

Ο Ελληνισμός της Βορείου Ηπείρου έχει εγκαταληφθεί στην τύχη του απο τους πολιτικάντηδες Αθηνών και Λευκωσίας οι οποίοι υπακούουν πιστά στα κελεύσματα των μεγάλων δυνάμεων που μπορεί να βομβαρδίσουν την πιο μακρινή περιοχή του πλανήτη για την ...ελευθερία (στον πλουτισμό των γνωστών αγνώστων διεθνών σιωνιστικών κύκλων) αλλά δεν συγκινούνται μπροστά στο συνεχιζ
Keywords
Τυχαία Θέματα