Πηδηξτε,πουληστε,τελειωσατε

Αυτο ηταν και ειναι το μοναδικο οραμα του μεγαλου οραματιστη της 79ης θεσης,εξ'αρχης αυτο ειχε σαν σχεδιο και μονον αυτο,με πονηρια μας πηρε την ψηφο,διοτι σκεφτηκε αν πω την αληθεια ποιος θα με ψηφισει?Ουτε η Αντα.

Και απο τοτε ζουμε την επανασταση του αυτο-ανοητου,το ρεσιταλ της αποτυχιας και την....
αθλητικη εκπαιδευση
του Γαπ,ολα μαζι σε ενα σι-ντι,προσφορα.

Εκεινος φυσικα δεν το καταλαβαινει,ζει στον δικο του κοσμο,εναν κοσμο γεματο ασφαλιτες,ματ και χειροκροτητες....ελαχιστους φυσικα που του λενε συνεχεια "τι μεγαλος εισαι?"

Μεγαλος σε τι...δεν του λενε,εμεις ξερουμε ομως.
Αν παρουμε ολες τις ομιλιες του απο τοτε που κατελαβε την εξουσια μεχρι και σημερα θα αναρρωτηθουμε...πινει κατι?
Διοτι κανενας λογικος ανθρωπος δεν λεει τοσα αλλοπροσαλα πραγματα,μια το ενα και μια το αλλο,απαγορευσεις πωλησης δημοσιας περιουσιας την μια,πουληστε την επομενη.

Απο κοντα και το τσουρμο του,μια ομαδα ατομων με φανερα τα σημαδια της πλυσης εγκεφαλου,μονη τους απασχοληση να βριζουν τον λαο και τις διαφορες ομαδες του,μια ο ενας και μια ο αλλος,φυσικα στον τομεα τους ειναι ο ενας πιο αποτυχημενος απο τον αλλον,αλλα και αυτοι δεν το ξερουν.

Μονη απασχοληση τους η καταστροφη της χωρας,ειπαμε...αλλαξτε τα στραβα αλλα αυτοι μας αλλαξαν τα φωτα.
Ανασχηματισμοι,συμβουλια,ομιλιες,εξαγγελιες,απειλες,τρομοκρατια,μπλοφες,μοναδικα επιτευγματα διοτι απο εργο μηδεν.

Και το θρασσος τους απυθμενο,βγαινουν στα καναλια και υπερασπιζονται το τιποτα....σαν κατι σπουδαιο,οπως προχθες που παινευε τον εαυτο του ο Γιωργακης επειδη εφερε στην χωρα το μεγαλυτερο δανειο που εχει ερθει ποτε.

Αντε..και Ολυμπιονικης βρε!!

Εμεις φυσικα εκεινη την ωρα σπαραζαμε στα γελια,διοτι μονο για γελια ηταν το θεαμα.
Οι εντολες πρεπει να εκτελεσθουν με καθε τροπο,και η τρομοκρατια ειναι ο καλυτερος,πρωτος στοχος να πηδηξουν καθε εναν απο εμας ξεχωριστα,μετα να ξεπουλησουν τα παντα και επειτα ειναι ελευθεροι να γευθουν τους καρπους της μεγαλης τους αντεθνικης επιτυχιας.

Ελευθεροι?
Αυτο μενει να φανει.

http://harrytsopanos.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα