ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΚΑΙ ΛΑ.Ο.Σ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΕΜΠΡΗΣΤΩΝ, ΜΑΣΤΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

TI... TΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ... ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ;

Ο αντιεισαγγελέας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΡΙΘΥΜΟΣ κάνει αποκαλύψεις και... παραιτείται!

(Από το βιβλίο ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ. Εκδόσεις ΛΕΟΝ 1993, του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΗΧΟΥ)

Συγκλονιστικές καταγγελίες για διασυνδέσεις τρομοκρατίας και οργανωμένου εγκλήματος, με....
ΑΝΩΤΑΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ, έγιναν στις αρχές του 1992 στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, από τον αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Κερκύρας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΡΙΘΥΜΟ,
οι οποίες όμως έγιναν η αιτία να τιμωρηθεί ο αντεισαγγελέας.

Τρία χρόνια νωρίτερα ο ίδιος αντεισαγγελέας είχε κάνει πρωτοφανείς αποκαλύψεις βασισμένες σε αδιάσειστα στοιχεία και ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ για τη δράση κυκλώματος στο χώρο της δικαιοσύνης, με την ανοχή και ΚΑΛΥΨΗ ανώτατων παραγόντων της ηγεσίας της και του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ - που είχαν αναγκάσει τον πρόεδρο της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου να αναρωτηθεί "τι χάλια είναι αυτά; Είναι δικαιοσύνη αυτή"; Ο αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Παναγιώτης Κρίθυμος το 1989 παραπέμφθηκε στην Ολομέλεια του Αρείου Πάγου με το ερώτημα της οριστικής απόλυσης από το Δικαστικό Σώμα αλλά ΑΘΩΩΘΗΚΕ. Στις 17 του Δεκέμβρη 1992 ο αντεισαγγελέας Πρωτοδικών παρέδωσε στην υπουργό Δικαιοσύνης Αννα Ψαρούδα - Μπενάκη εξασέλιδη δήλωση παραίτησης, διαμαρτυρόμενος για την "τύχη" που είχε η πρόσφατη έρευνά του σχετικά με την ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ και ειδικότερα για την απόφαση του Αρείου Πάγου να μην δώσει συνέχεια στις αποκαλύψεις!!!

Στο βιβλίο μου αυτό θεώρησα καλό να φέρω στη δημοσιότητα τις φοβερές αποκαλύψεις του Παναγιώτη Κρίθυμου για την τρομοκρατία και τα κυκλώματα που την εκτρέφουν.

Η αναφορά του Π. Κρίθυμου, με ημερομηνία 17 Φλεβάρη 1992, στηρίζεται σε καταθέσεις συγκεκριμένων μαρτύρων. Ο αντεισαγγελέας λέει ότι η έρευνά του ξεκίνησε το Σεπτέμβρη του 1989, "όταν με προσωπικές του ενέργειες αποκαλύφθηκε η ταυτότητα των περιώνυμων εμπρηστών που είχαν μεταβάλει την κοιτίδα του Ολυμπιακού Πνεύματος σε έρημη χώρα" και ο κ. Τσεβάς του ανέθεσε, με την υπ΄ αριθμόν 439/90 ονομαστική παραγγελία "τη διενέργεια δικαστικής έρευνας", επικαλούμενος μάλιστα και "εμπιστευτική αναφορά αξιωματικού της αστυνομίας, που επιβεβαιώνει την αλληλεξάρτηση εμπρηστών και τρομοκρατίας".

Η διενέργεια της έρευνας ήταν πολύ δύσκολη, αφού σύμφωνα με τον Π. Κρίθυμο, όσοι τόλμησαν να συνεργαστούν μαζί του υπέστησαν πρωτοφανείς εκβιασμούς και διώξεις. Χαρακτηριστικά αναφέρει την περίπτωση ενός αστυνόμου ο οποίος αφού επιπλήχθηκε από άλλον αστυνομικό, μετατέθηκε δυσμενώς και παραπέμφθηκε στο πειθαρχικό συμβούλιο με το ερώτημα της απόταξης! Επίσης τις περιπτώσεις ενός λοχαγού και ενός δημοσιογράφου, οι οποίοι βρήκαν ξεβιδωμένα τα μπουλόνια των τροχών των αυτοκινήτων τους...

Σε ποια στοιχεία όμως στηρίχτηκε ο Παναγιώτης Κρίθυμος; Πρόκειται, γράφει ο ίδιος στην αναφορά του, για τις καταθέσεις του αστυφύλακα της αντιτρομοκρατικής ομάδας (σ.σ. αναφέρεται το ονοματεπώνυμο) με τις οποίες περιγράφονται:

1) Οι προσπάθειες του (
Keywords
Τυχαία Θέματα