Παραδόθηκε ο Παπακώστας

Ακόμα ένας από τους κατηγορούμενους για τα στημένα παιχνίδια, ο προπονητής Γιάννης Παπακώστας, παραδόθηκε στη Δικαιοσύνη σήμερα το πρωί και απολογήθηκε στον 9ο τακτικό ανακριτή.

Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και εγγύηση 15.000 ευρώ, με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα. Παράλληλα, του επιβλήθηκαν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και....
υποχρεωτική παρουσία στο αστυνομικό τμήμα.

Ο ίδιος, κατά την έξοδό του από τον ανακριτή, δήλωσε: «Δεν υπάρχει καμία ένδειξη και κανένα στοιχείο για μένα. Περιμένω στο τέλος να δικαιωθώ».

Ο Έλληνας προπονητής είναι ένας από τους πέντε που δεν είχαν συλληφθεί. Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι θα παραδοθεί και, μετά τη χθεσινή εμφάνιση στον ανακριτή του πρώην υπαλλήλου της ΕΠΟ, Γιάννη Παπαδόπουλου, και του ποδοσφαιριστή της Ηλιούπολης, Μιχάλη Νικολόπουλου, έκανε πράξη τη δήλωσή του.

Βόλτα στη Θεσσαλονίκη ο Ψωμιάδης!

Τι κι αν είναι καταζητούμενος και ο μόνος από την ομάδα των 5 που δεν έχει ακόμα παραδοθεί; Ο Μάκης Ψωμιάδης τη Δευτέρα 4 Ιουλίου βγήκε για… βόλτα στη Θεσσαλονίκη και επισκέφθηκε το κατάστημα ελαστικών του Δημήτρη Καλόπουλου, χωρίς μάλιστα να έχει κάποιου είδους προστασία, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Εξέδρα».

Ο Μάκης Ψωμιάδης είναι καταζητούμενος για την υπόθεση των στημένων αγώνων, ενώ ποινική δίωξη έχει ασκήσει η Εισαγγελία και στον Δημήτρη Καλόπουλο, ο οποίος αναμένεται να καταθέσει σύντομα.

zouglaΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα