Πάνος Καμμένος: “Το καθεστώς προσπαθεί να αλώσει το διαδίκτυο, φιμώνοντας τα ιστολόγια….

.. Έχουν πέσει πάρα πολλά χρήματα, για την στήριξη του ΔΝΤ, εταιρείες δημοσίων σχέσεων και εταιρείες που αναλαμβάνουν το λεγόμενο κράισις μάνατζμεντ. Πληρώνουν τα ΜΜΕ, Δημοσιογράφoυς, ελέγχουν ακόμα τις διαφημιστικές εταιρείες ώστε περάσουν την γραμμή, κατ΄ αρχήν του τρόμου στην Ελληνική Οικογένεια, στον Έλληνα πολίτη, για να επιβάλλουν τα σχέδια της παγκοσμιοποίησης….”

Η παραπάνω χαρακτηριστική φράση για την.....
Ελληνική οικονομία ανήκει στον βουλευτή της ΝΔ, Πάνο
Καμμένο σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που έδωσε στην ψηφιακή μπάντα elliniko-fenomeno.com (5/8/2011) και στον δημοσιογράφο Νίκο Βάνη ,όπου μίλησε για όλους και για όλα στο πολιτικό γίγνεσθαι, με ειλικρίνεια, πράγμα σπάνιο για έναν πολιτικό.

Ο Πάνος Καμμένος γεννήθηκε στην Αθήνα, η οικογένεια του κατάγεται από την Ρούμελη και την Νίσυρο. Σπούδασε Οικονομικά – Management και ψυχολογία. Το 1987 κατετάγη στην Πολεμική Αεροπορία όπου υπηρέτησε 23 μήνες. Για πρώτη φορά εξελέγη βουλευτής το 1993 στην Β΄ Αθηνών με το πολιτικό κόμμα της Νέας Δημοκρατίας (Ν.Δ). Η δράση , όσο και το κοινοβουλευτικό του έργο είναι γνωστό και μεγάλο. Ο κ. Καμμένος είναι πολύτεκνος, με τέσσερις γιους.

Υπήρξε πρόεδρος της διαρκούς επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Εθνικής Άμυνας. Ανέλαβε σημαντικά νομοσχέδια που αφορούν την εξωτερική και αμυντική πολιτική της χώρας. Ανάλαβε εθνικής σημασίας αποστολές στο εξωτερικό σε πολεμικές ζώνες, όπου υπήρχαν Ελληνικές Επιχειρήσεις Υποστήριξης Ειρήνης (Κόσσοβο – Αφγανιστάν) Ηγήθηκε κοινοβουλευτικών αποστολών στο εξωτερικό με στόχο την προώθηση διμερών διπλωματικών σχέσεων σε θέματα Εθνικής ασφάλειας και Εξωτερικής πολιτικής.

Κατέθεσε πλήθος εισηγήσεων για την αντιμετώπιση παράνομης διακίνησης και εκμετάλλευσης ανθρώπων, και για την καταπολέμηση των ναρκωτικών, οι οποίες έχουν υιοθετηθεί από χώρες μέλη του ΟΗΕ. Υπήρξε αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΑΣΕ (Οργανισμός για την Ασφάλεια και την Συνεργασία στην Ευρώπη) και αρχηγός της Κοινοβουλευτικής ομάδας των Χριστιανοδημοκρατικών, και το μόνο εκλεγμένο μέλος με δικαίωμα ψήφου στο Πολιτικό γραφείο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στις Βρυξέλλες.

Διετέλεσε ειδικός απεσταλμένος για την Αντιτρομοκρατία στις 56 χώρες του Οργανισμού. Διετέλεσε Ειδικό Μεσολαβητής και Επίσημος Παρατηρητής του ΟΑΣΕ σε εκλογικές διαδικασίες στις Ηνωμένες Πολιτείες, και σε ευαίσθητες περιοχές της Ρωσίας, Κροατίας, Αλβανίας, Κοσσόβου.

Έχει αγωνιστεί ενάντια στα κυκλώματα των δήθεν εταιρειών είσπραξης πνευματικής ιδιοκτησίας, και στην προσπάθεια αυτών να εισπράξουν με παράνομο τρόπο υπέρογκα ποσά, από μικρομεσαίο έμπορο, και καταστηματάρχη. Είναι από τους πρώτους που επισκέφθηκε για πρώτη φορά μετά από 72 χρόνια την μαρτυρική Ίμβρο.

Έχε τιμηθεί από το Πατριαρχείο Τσεχίας, το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, και από τον πρόεδρο της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί με το παράσημο του Ιππότη του Εθνικού Τάγματος Αξίας. Διετέλεσε Υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Α
Keywords
Τυχαία Θέματα