ΠΑΜΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΔΡΟΜΟ ;

Σόλιο ΚΑΝΕΝΑ
Στην επιχειρούμενη διαδικασία συνένωσης των Κινημάτων συμμετέχει και το Κ.ΑΝ.Ε.Ν.Α. χωρίς περιστροφές και Φιλολογικές ακαταλαβίστικες θεωρίες / απόψεις.. απλά:
ΚΑΝΕΝΑΣ πλέον από αυτούς
ΚΑΝΕΝΑΣ Αρχηγός
ΚΑΝΕΝΑΣ μόνος....
δυνατά, όλοι μαζί!!

Η βελτίωση της επικρατούσας ζοφερής κατάστασης στη χώρα μας είναι υπόθεση όλων μας.

ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ
Του κ. Σταύρου Ιωνίδη
Ξεκινούν τα πάντα από ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ διαπίστωση : Το καθεστώς που ονομάζεται ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έχει ανεπιστρεπτί φτάσει στην απόλυτη χρεωκοπία. Και ως εκ τούτου –πέραν της σκόπιμής του αβουλίας για ριζικές αλλαγές- είναι σε πλήρη αδυναμία να προσφέρει την παραμικρή λύση στα τεράστια σημερινά προβλήματα, που χοντρικά είναι 2 ειδών :
- εκείνα που δημιούργησε η βαθύτατη διαφθορά που το ίδιο συστηματικά επανέφερε και καλλιέργησε αμέσως μετά τη χούντα και
-οι επιχώριες επιπτώσεις από τα σύγχρονα αδιέξοδα του διεθνούς καπιταλισμού, πού έφτασαν σε οριακό σημείο.
Μαγική Λύση του «γόρδιου δεσμού» (που με προσεκτική υστεροβουλία έχει υφάνει ο 37ετής «πολιτικαντισμός») δεν υπάρχει. Τα τόσα καθαρά μυαλά που αγωνιούν, θα την είχαν ανακαλύψει.
Ετσι μια διαδικασία ΔΥΟ ΦΑΣΕΩΝ (όπως η παρακάτω) φαίνεται εφικτή μέσα στα πλαίσια μιάς λογικής σειράς εξελίξεων. Και φαίνεται εφικτή η ρηξικέλευθη αυτή πρόταση γιατί πηγάζει από την ανάλυση των συναινετικών δρώμενων που παρατηρήθηκαν ως κοινή συνισταμένη, στις δύσκολες «κοινές στιγμές» ΟΛΩΝ των επιπέδων της πλατειών των αγανακτισμένων.

Η πρόταση αυτή προβλέπει μία πρώτη φάση (ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΙΚΑΝΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ «ΜΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ» ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ) της μικρότερης δυνατής διάρκειας για την προετοιμασία της δεύτερης φάσης (νέες εκλογές υπο άλλες προϋποθέσεις για την ανάδειξη συναινετικών κυβερνήσεων συνεργασίας δυνάμεων της ΒΑΘΕΙΑΣ αλλαγής). Θεμέλιο κοινής πορείας (για ένα προσωρινό ετερόκλητο ΜΕΤΩΠΟ ΝΙΚΗΣ για την πρώτη φάση) μπορεί να είναι μία λακωνική κοινή διακήρυξη (εσωτερική κυρίως) , πως η παρακάτω.
ΚΟΜΒΙΚΗ Διακήρυξη 3 θέσεων για το μεγάλο ΜΕΤΩΠΟ :
ΘΕΣΗ 1η
Δεν πρόκειται για κόμμα με την γνωστή έννοια του όρου. Πιο κοντά είναι η έννοια του Συνασπισμού πολιτικών σχημάτων, πού συμμερίζονται απόλυτα τουλάχιστον την παραπάνω ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ.
ΘΕΣΗ 2η
Επειδή το σύστημα έχει φροντίσει να περιλάβει στην νομοθεσία του ασφαλιστικές δικλείδες (χρονοβόρες διαδικασίες) για την αποτροπή των ζητουμένων από παντού ΡΙΖΙΚΩΝ αλλαγών, διαπιστώθηκε από τις επαφές ότι, υπάρχουν διάφοροι δρόμοι για την επίτευξη του στόχου μας, οι εξής:
- Πραξικόπημα χουντικού τύπου (κάτι που θα τόθελε πολύ ο σάπιος πολιτικός κόσμος, για να επανέλθει κατόπιν εξαγνισμένος και αντιστασιακός)
- Ακραία βίαιη τρομο-επαναστατική διαδικασία, τύπου 17 Νοέμβρη
(Αν και πλεονάζει, ας μείνει ξεκάθαρο ότι οι 2 πρώτοι τρόποι ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ Η ΕΞΗΓΗΣΗ και αναφέρθηκαν μόνο γιατί δεν έχουν διαγραφεί από την σκέψη και τις συζητήσεις λίγων επιπόλαιων και ίσως κάποιω
Keywords
Τυχαία Θέματα