ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΣΕ...Η ΑΝΝΟΥΛΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Δεν πέρασαν ούτε δυο χρόνια από τις προηγούμενες Περιφερειακές εκλογές , όταν η Άννα Καραμανλή ήταν υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα στη B' Αθηνών . Και όμως ο χρόνος αυτός ήταν ελάχιστος - αν και θεωρείτε προετοιμασμένη για την σημερινή υποψηφιότητα της - που ξεκίνησε πρώτη από ....
άλλες .

Το αποτέλεσμα όμως είναι ότι κάθε μέρα μειώνεται αισθητά η δημοτικότητα της .( Δηλαδή δεν πρόλαβε να φουσκώσει και ξεφούσκωσε ).
Η λάθος επικοινωνιακή
τακτική δίνει στους ψηφοφόρους της B' Αθηνών , την εικόνα ότι η γνωστή « αθλητικοπερσόνα » δεν θα είναι ούτε στην πρώτη πεντάδα των επιλαχόντων πολιτευτών της Ν.Δ. Απόδειξη της άσχημης αυτής εικόνας είναι και η λήξη συνεργασίας και η μη στήριξη της παρουσιάστριας από δυο Δημοτικούς Συμβούλους Δήμων της Δυτικής Αθήνας . Και δεν φτάνει η πτώση της στην Δυτική Αθήνα , αλλά και σε άλλους Δήμους της B' Αθηνών . Συγκεκριμένα σε επίσκεψη που έκανε η « αθλητικοπερσόνα » στη Λέσχη Αξιωματικών στου Παπάγου , ένας απόστρατος αξιωματικός την ρώτησε ποια είσαι εσύ κοπελιά ; Εκείνη του απάντησε « Λέω τα αθλητικά στη NET ». Για να εισπράξει καπάκι από τον Απόστρατο τα έξεις λόγια...Επειδή κοπέλα μου λες τα αθλητικά νομίζεις ότι μπορείς να εκλεγείς και βουλευτής ; Άλλη μια αρνητική παρουσίαση της Αννούλας στη B; Αθηνών.
http://pitsounicity.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα